Norton Internet Security 2011

8. nov 2010
- af Teddy - iTrends.dk

Norton Internet Security 2011 er en rigtig god sikkerhedspakke og får vores score til at lande på 95 point.

Sidste år ved ca. samme tid så vi på Norton Internet Security 2010. Nu er det tiden så inde igen, og denne gang er det så den nye version 2011, som vi skal i gang med. Men hvad er der egenligt sket i forhold til sidste udgave og er det stadig væk en god løsning til at holde uønskede elementer væk fra ens PC? Det kigger vi på i løbet af denne artikel.

Symantec / Norton behøver vist ikke den helt store præsentation for dem, som har begået sig i computerbranchen i flere år, men for dem som lige er kommet til for et par timer siden, så kan vi fortælle, at Symantec / Norton er en og samme producent og har været med i mange år, når det gælder beskyttelse af computerbrugernes data. Dog har de også langt mere professionelle løsninger til erhvervslivet.

Avanceret sikkerhedspakke
Norton Internet Security er en meget avanceret sikkerhedspakke, som kombinerer Symantec’s sikkerhedsteknologi’er med online identitetsbeskyttelse, for at gøre livet online mere sikkert.

Norton Internet Security 2011

Det første, der viser sig, er, at ydelsen er ubemærket, man kan ikke mærke, at programmet er startet op og kører i baggrunden, og computeren var heller ikke længere tid om at starte op, så det er allerede gode positive tegn her ved starten. Når man så starter selve hovedvinduet op, så ser man dette vindue herover, og for dem som bruger 2010 udgaven vil kunne se, er der sket en forandring i og med, at tingene er sat lidt anderledes op.

Der er kommet endnu mere styr på tingene, og det hele ser generelt godt ud. Men det er som så faktisk ret lige meget, for man skal ikke være herinde, det er funktionerne bagved der er de vigtige, og kan de holde alverdens uønskede elementer væk fra ens PC, så er jobbet klaret.

Hovedvinduet er delt op i tre dele, hvor den øverste del er beskyttelse af computeren, hvor man kan finde flere indstillinger, som at scanne computeren, vise historikken over beskyttelseshændelser, samt få vist vinduet Norton Insight – Programklassifikationer og øge effektiviteten af scanninger i Norton Internet Security.

Derudover kan man køre LiveUpdate, og der vises skam også oplysninger om nye opdateringer og om eller hvornår virusdefinitionerne senest blev opdateret. I højre side kan man man så vælge, om tingene skal være aktiveret eller ej.