Anmeldelse

ASUS Maximus III Formula

12. nov 2009
- af Tom - Tweak.dk

Maximus III Formula er specifikt målrettet entusiaster, hardcore gamere og overclockere, der tørster efter førende specifikationer, øgede udvidelsesmuligheder og naturligvis blærerøvsfaktoren.

Indledning
ASUS føjede for nyligt Maximus III Formula og Maximus III Gene til deres eksisterende sortiment af bundkort fra den højtydende Republic of Gamers-serie (ROG). Baseret på Intels P55-chipsæt og bygget til underholdning, er begge bundkort udstyret med et væld af funktioner.

Se alle ASUS bundkort hos EDBpriser .

Der er sket mange forbedringer relaterende til brugerens spil - og overclocking kan klares både via styresystemet og mens man spiller - ligesom der tilbydes hardwareoptimerede mindre ventetider på Gigabit LAN-porten.

Republic of Gamers har siden etableringen i 2006 opbygget et solidt ry blandt spillere og overclockere, og Maximus III er således ASUS' tredje generation. Bevæbnet med de bedste komponenter og nyeste teknologier skulle dette bundkort altså sikre brugeren den bedst mulige og mest intense spiloplevelse på P55-platformen.

Indpakning og tilbehør
Indpakningen af ASUS Maximus III Formula er holdt i den vante iøjnefaldende og faretruende røde nuance, som vi stadig synes er et symbol for eksklusiviteten. Æsken har udover for- og bagside ligeledes en ekstra papside, der kan vippes ud og der er fuldt af informationer til op over begge ører.

Det første, der møder øjet når vi kigger på forsiden er udover, at der er tale om et Maximus III Formula fra ASUS, som også er med i Republic of Gamers at, bundkortet er Windows 7-kompatibelt. Langs bunden af emballagen gøres opmærksom på, at Maximus III er til sokkel 1156, Core i5 og i7 Lynnfield samt understøtter Multi-GPU-opsætninger fra både Nvidia og ATI.