The Elder Scrolls: Skyrim

Kilde: Elder Scrolls Online afsløres ved E3 i maj

16. mar 2012
- af Kristian West - Eurogamer.dk

Udspiller sig 1000 år før begivenhederne i "Skyrim", byder på tre spilbare faktioner. Mere info her.

Bethesda har ifølge en kilde til Toms Guide planer om endelig at afsløre det MMO bygget over "The Elder Scrolls" sagaen, som har været rygtet i årevis.

Vi kårede det seneste spil i serien, "The Elder Scrolls V: Skyrim" til Årets Rollespil 2011. Så rygtet er umiddelbart godt nyt for fans af fantasy - hvis det da holder stik.

Den officielle afsløring af "Elder Scrolls" MMO'et vil ifølge denne unavngivne kilde, der har sin gang på indersiden af spilindustrien, tæt på Bethesda, ske i løbet af maj måned.

Spekulation går p.t. på at MMO'et vil udspille sig i The Second Era af Elder Scrolls serien, som vi kender den, hvilket vil sige 200 år, før nogle af spillene udgivet hidtil.

"ESO" vil tilsyneladende tilbyde tre spilbare faktioner, der hver repræsenteres af et dyresymbol: Løve, drage og enten en fugl fønix eller en ørn.

"Elder Scrolls Online", som indtil videre er spillets uofficielle kaldenavn, forventes - igen på rygteplan - at blive vist frem for første gang i april i forbindelse med E3 spilmessen i Los Angeles.

Spillet skal være i produktion allerede hos ZeniMax Online Studios, en del af Bethesdas moderselskab. ZeniMax har været på jobjagt efter folk med kendskab til MMO'er i nogen tid efterhånden.