Bærbar / Laptop

  • Sammenlign

Bærbare computere har efterhånden afløst den stationære computer i mange hjem, hvilket er forståeligt, da bærbare computere er blevet langt billigere, og selvfølgelig har mobiliteten som den store fordel.

Billig bærbar computer

Med vores prissammenligningstjeneste kan du finde en billig bærbar computer. Der er et stort udvalg af bærbare computere, og hvilken du skal investere i, afhænger af hvad du har brug for i hverdagen. Når du vælger at sortere efter pris kan du som regel altid finde et godt tilbud på en bærbar.

Studiebærbar

Forventer du at skulle transportere din bærbare meget rundt, for eksempel i forbindelse med studie eller arbejde, er det en god id at kigge på vægten og display størrelsen. Bærbaren skal i så fald ikke veje mere end to kilo, da den ellers bliver for tung at slæbe rundt på, og skærmen skal heller ikke være alt for stor, hvis der skal være plads til den bærbare i tasken. Se vores forslag til studie bærbar 2014.

Her er det også en god idé at købe en bærbar med en vis batterilevetid. Batterilevetiden svinger fra 3 til over 10 timer, så der er altså en mærkbar forskel.

Ram i bærbar

Det er også en fordel at kigge på RAM, inden man køber en bærbar, da en for lav RAM sænker hastigheden på computeren. Køber du en computer med mindre en 4 GB RAM, skal du være opmærksom på, at det kan betyde sænket hastighed.

Gamer bærbar

Har du tænkt dig at spille meget på din bærbare, er det i stedet en god ide at kigge på grafikkortet og processoren og sørge for, at de er i orden.

Hybrid bærbar 

Mange nye bærbare er såkaldte hybrid-bærbare, der er bærbare og tablet i en maskine. Computeren har altså en touchskærm, man enten kan hægte af og bruge selvstændigt, når det passer en, eller de kan være lavet, så man kan bøje skærmen om og bruge den bærbare som en tablet, når den er klappet sammen. Dette kan være meget praktisk, hvis man for eksempel har lyst til at bruge sin bærbar, mens man ligger i sofaen.

Ultrabook eller Macbook Air

Har man ikke noget imod at bruge nogle penge, og vil man være sikker på at få en bærbar i god kvalitet med smart design, er en Ultrabook eller en Apple computer gode bud på en ny bærbar.

Ultrabook bærbar

Ultrabooks er blandt de tyndeste og letteste bærbare på markedet, og skal opfylde forskellige krav for at kunne blive kaldt Ultrabook. De skal blandt andet kunne starte hurtigt op, have godt med processorkraft, have et lavt strømforbrug og et tyndt og stilet design.

Apple bærbar computer

Apples bærbare computere er kendt for at have god performance og god batterilevetid. Især med hensyn til batterilevetiden og designet har Apple længe ligget i top, og de er især populære hos studerende og forretningsfolk på farten. De ligger dog som regel i den dyre ende hvis man sammenligner med andre Windows bærbare. Macbook Air er deres mindste bærbare computer og Macbook Pro er deres højtydende bærbare som findes med og uden retina skærm. En retina skærm giver helt op til 2880 x 1800 i skærmopløsning.