Stationær - færdigsamlet

  • Sammenlign

Populære søgninger i kategorien

Er du en af dem som har brug for mere saft og kraft, end hvad en bærbar computer kan tilbyde dig? I så fald er vi her for at hjælpe dig. I vores store udvalg kan du finde en stationær computer som kan indfri alle de behov du har, hvad enten det er til hardcore gaming, filmredigering eller noget helt tredje.

Når du skal have en stationær computer, skal du først og fremmet finde ud af hvilket behov du har. Man skal tænke på at man ofte får lidt mere hardware for pengene, når man køber en stationær computer fremfor en bærbar, og derfor er det er god ide at finde ud af hvor meget "kraft" man faktisk har brug for. Jo mindre "kraft" jo billigere og omvendt.

Skal det være en stationær computer som skal kunne håndtere de nyeste spil, så skal du have en stationær computer som i tip top stand, så den ikke bliver forældet om et års tid, når der kommer nyere og mere krævende computerspil. Det kan også være en god ide at have et motherboard som har meget plads til at udvide og opgradere, så du blot kan udskifte RAM, grafikkort osv. når det bliver forældet på et tidspunkt. Ligeledes skal du have en stationær computer med god afkøling og eventuelt ekstra kraftfuld strømforsyning, således at du ikke skal ud at have nye, når computeren en gang skal opgraderes. Hvis man sørger for at få de rigtige grunddele, kan man have en stationær computer i mange år hvor man blot opgradere den, inden man skal ud og have en ny.

Skal du derimod bruge en stationær computer til filmredigering eller lign. kræver det ofte rigtig meget plads på harddisken, og hvis du gerne vil undgå for lange ventetider skal, du nok have en eller flere SSD harddiske. Herudover skal du bruge massere af RAM, så filmredigeringsprocessen køre smooth.

Hvis du skal bruge en stationær computer som bare skal kunne gå på internettet og evt. spille nogle ældre spil, så kan du roligt finde en stationær computer i de helt billige prisklasser. De vil stadig være en hel del kraftigere end de billigste bærbare på markedet.

Vi ønsker dig held og lykke med at finde en stationær computer som passer præcis til dig. Du vil uden tvivl kunne finde en god stationær computer i vores store udvalg, og vi kan garantere at du finder den til den bedste pris.