Tablet

  • Sammenlign

Om tablet PC'er

Flere og flere køber en tablet PC, og de er bestemt kommet for at blive. En tablet PC er lettere end en bærbar, og mange forældre køber en tablet til børn.Android tablets

Der er også kommet meget godt tablet tilbehør på markedet, hvor især et tablet cover er en god idé samt måske et tastatur, hvis du skal skrive meget.

Et tablet cover beskytter din nye tablet PC mod stød og skærmen mod ridser, så et tablet cover kan nemt være en god investering.

iPad tables

Hold øje med disse ting, når du vælger tablet PC

Mange læser en tablet test før købet af en ny tablet PC, og det kan være en god måde at finde frem til den rette tablet PC på. Man kan dog også selv finde den rigtige tablet PC, hvis man gør sig sine behov bevidst.

Tablet tilbud og billige tablets hos EDBpriser.

Med EDBprisers tablet filtersøgning kan du vælge hvilke specifikationer du ønsker din tablet skal have. Når du søger får du en oversigt over tablets med priser og kan dermed nemt finde det bedste tablet tilbud. Du kan også sortere efter pris og på den måde få vist de billigste tablets øverst.

Vægt

Vægten er en ting, du skal holde øje med, da man snildt kan komme til at holde sin tablet PC i lange perioder og også skal bære rundt på den. Det gælder også, hvis du skal købe en tablet til børn.

Jo lettere din tablet PC er, jo bedre er det selvsagt.

Skærmstørrelse

Mangen en tablet test handler om displayet, hvor især størrelsen kan variere meget. Du skal vurdere, hvor stor en skærm du har brug for, uden at det bliver besværligt, når du skal transportere den rundt.

Hvis du skal købe et tablet cover, er størrelsen af dit tablet cover afhængig af display størrelsen på din tablet PC. Hvis du køber en tablet til børn, er det også en god idé med et tablet cover, da det vil tage noget af stødet, hvis dine børn skulle tabe den nye tablet PC.

Opløsningen fortæller, hvor god billedkvaliteten er på tablet skærmen, og jo højere opløsning, jo bedre.

Styresystem

Du skal også tænke på styresystemet ved køb af en ny tablet PC. Valget står fortrinsvis mellem Android, Apples iPad eller Windows.

Android tablet logo Apple logo Windows 8 tablet logo

Hvilket styresystem du vælger til din tablet PC, afhænger af dine præferencer. Dette er svært at læse ud fra en tablet test, da det måske en fordel at købe en iPad med iOS, hvis du allerede har en iPhone, mens en tablet med Android måske er dit foretrukne tablet valg, hvis du allerede ejer en Android smartphone.

En tablet PC med Windows 8 styresystemet giver nogle fordele i forhold til at arbejde med Microsofts Office-pakke, og en sådan tablet interagerer selvsagt godt sammen med en Windows Phone 8 mobiltelefon.

Lagerstørrelse

Lagerstørrelsen bestemmer hvor mange filer, du kan have liggende på din tablet PC. Nogle tablets giver desuden mulighed for at indsætte SD cards og på den måde udvide lagerpladsen.

Wi-Fi og 3G/4G - LTE

De fleste tablets har Wi-Fi, men ikke alle kan tilgå mobilt internet. Her kan du vælge mellem 3G og 4G (også kaldet LTE) internet, hvor 4G er den hurtigste forbindelse.