Blu-Ray brænder

  • Sammenlign

Blu-ray brænder

Selvom streaming af film er på stærk fremmarch, så kan det stadigvæk være rart at have sine yndlingsfilm på blu-ray, så man kan se dem, når internettet ikke virker, eller man ikke er et sted med internetforbindelse. Det kan også være, man er et sted, hvor internettet er så dårligt, at man savner sine blu-ray film. Det er derfor en rigtig god ide at anskaffe sig en blu-ray brænder, så du kan få dine yndlingsfilm ned på en disc i HD kvalitet.

Forevig dine minder med en Blu-ray brænder

En blu-ray brænder er ikke kun smart til at brænde dine yndlingsfilm, men er især god til at få dine hjemmevideoer fra ferie og højtider ned på et transportabelt medie i høj kvalitet. Med en blu-ray brænder kan du samtidig få lavet en fysisk back-up af dine film og videoer. En af ulemperne ved at alt ligger på computeren er jo, at når computeren går i stykker, så risikerer du at flere års minder og samlinger er forsvundet. Sådan en ærgerlig situation kan du undgå med en blu-ray brænder.

Bedre kvalitet med en Blu-ray brænder

Den helt store fordel ved en blu-ray brænder er jo, at billedkvaliteten er væsentlig højere end f.eks. på dvd’er. Det er rigtig rart at kunne se sine videoer i den billedkvalitet, man optog dem med. Har du f.eks. et HD videokamera, kommer dine videoer slet ikke til sin ret ved at blive brændt på DVD, og dermed kan man sige, at pengene, du har brugt på din HD kamera, er mere eller mindre spildt.

Her hos EDBpriser kan du finde den blu-ray brænder, der passer lige til dine behov. Derudover har vi fundet den bedste pris til dig, så du slipper for at smide en formue på en blu-ray brænder, der kan forevige dine film og videoer i HD kvalitet