Switch

  • Sammenlign

Er du ved at sætte jeres netværk op, men mangler Ethernet udgange, så frygt ej. Vi har et store udvalg af switches til billige priser, så du kan få internet i alle husets hjørner.

Der findes rigtig mange forskellige switch og det kan være svært at finde ud af hvilke switch man skal gå efter. De kommer i meget forskellige prisklasser, og lige umiddelbart, kan det være svært at se forskellen på de forskellige switch. Derfor kan du her læse, hvilken switch du skal have fat i, for at opfylde dine behov.

De fleste routere kommer med en indbygget switch, hvor der som oftest er 4 porte. Har man brug for flere porte skal man ofte ud og have fat i en rigtig switch. Når du skal have din switch er der et par punkter du skal kigge på.

Switch hastighed

Det første punkt er hastighed. For de fleste hjemmebrugere ligger valget af switch ofte imellem 10 eller 100Mbps da det er usandsynligt, at man har brug for hastighedet for er meget højere end 100Mbps. Dog er en switch der går op til 1000Mbps så billig, at det ikke er usandsynligt, at man finder en som har denne hastighed til hjemmebrug. Det kræver dog en netværks adapter i ens computer der kan klare 1000Mbps, før man kan drage nytte af den hastighed på sin switch. De fleste switch har porte som kan skifte mellem 10/100/1000mbps alt efter hvor meget det skal køre igennem. På nogle switch kan man selv regulere hvilken hastighed der skal køre igennem.

Antal porte i switchen

Det andet punkt man skal kigge efter når man køber en switch er portene. En switch har typisk mellem 4 og 48 porte. Til hjemmet skal man sjældent bruge mere en 4 til 8 porte. Kommer man derover vil det typisk være til kontorbrug. Men har man flere smart-tv i hjemmet samt flere computere der skal være kablet, kan man godt få brug for flere porte i sin switch. Hvis man ejer en switch i forvejen og skal bruge en mere, kan man sagtens forbinde de to, så man ikke behøves at gå ud og købe en ekstra stor en. Har man f.eks. to switch med 4 porte kan man forbinde dem, så man i stedet ender op med 6 porte. Prisen på en switch er primær afhængig af antallet af porte og derfor er der ingen grund til at købe en switch med flere porte end man har brug for.

Held og lykke med at finde den rigtige switch til dit netværk. Når du har fundet den lover vi at finde den bedste pris til dig.