Panasonic HC-V110 (Sort)

Panasonic HC-V110 (Sort)

HC-V110 er på trods af sit kompakte design udstyret med et meget kraftfuldt zoomobjektiv på 72 x (Intelligent Zoom). Videokameraet filmer med fantastisk billedkvalitet i hele det optiske område - fra vidvinkel til ekstrem zoom.
De lysfølsomme BSI-sensorer betyder, at du ikke behøver lade dig stoppe af indendørs situationer eller dæmpet belysning. Resultatet er stadig imponerende dynamisk og højopløst i Full HD (1920 x 1080/50p). Videokameraet kan også optage højopløste 8,9 megapixel stillbilleder, samtidig med at du filmer.
Billedstabiliseringen korrigerer for selv de mindste håndrystelser. Når zoomobjektivet bruges, er kameraet ekstra følsomt, men også her bliver det endelige resultat skarpt og stabilt.
Vidvinkelobjektivet på 33,9 mm betyder, at du får flere personer med på billedet og mere af baggrunden, når du optager. Dette er især vigtigt, når du optager indendørs eller ønsker at tage et gruppefoto i et lille rum. Der bliver plads til motivet, selv om du kommer tæt på.
V110 er virkelig perfekt, hvis du vil kunne se på det, du har optaget, direkte i kameraet. Med funktionen Advanced Highlight Playback kan du hurtigt finde, zoome, panorere, flytte scener, ansigter osv., som lige er optaget, med det nye sorteringssystem I.I.S. (Intelligent Index System). Du kan selv vælge at tilføje scener ud over de automatisk valgte sekvenser. De kan gengives med et forudindstillet tidsinterval og derefter lagres i samme rækkefølge.
Forhandler Levering Gebyr Fragt Varens pris Total pris  
1-2 d. 0,00 kr 0,00 kr 1.998 kr 1.998 kr Til butik
Relevante artikler om videokamera
Prisudvikling for bedste pris uden fragt