10 fede fladskærme

edbpriser.dk 27-08-41385 16:36

 

1

Panasonic TX P54Z1E

Størrelse: 54"

Type: Plasma

Panasonics Z1 serie er deres 12. generation af plasma paneler, og det kan ses! Uovertruffen billedkvalitet pakket ind i et super eksklusivt design gør denne skærm til en af markedets bedste.

Find bedste pris her

2

Philips Cinema 21:9

Størrelse: 56"

Type: LCD

Philips har lavet fjernsynet til ægte filmelskere. Med sit ekstra brede design er Cinema 21:9 som skabt til at vise film på, og med dens imponerende opløsning på 2560 x 1080 får man virkelig valuta for pengene.

Find bedste pris her

3

Samsung UE55B7070

Størrelse: 55"

Type: LCD med kantbelyst LED

Samsungs LED-belyste fladskærme er blevet berømte for deres ultratynde profiler - denne er således kun 29 mm! Det er med B7070 gjort uden at give afkald på et godt billede, og norske Lyd & Bilde har endda givet dette TV "Bedst i Test".

Find bedste pris her

4

LG 60PS8000

Størrelse: 60"

Type: Plasma

PS8000 var det første THX-certificerede TV i Europa, hvilket er garant for en flot optimeret billedside. Samtidig er LG's fladskærm ikke specielt dyr i forhold til størrelse og kvalitet, og det gør den jo ikke mindre attraktiv.

Find bedste pris her

5

Samsung UE46B8050

Størrelse: 46"

Type: LCD med kantbelyst LED

Samsungs fladskærme med LED kantbelysning - kun 3 cm. tynd - ser utrolig flotte ud i stuen. Denne model kommer på en fod i børstet stål, 200 Hz Motion Plus til at holde styr på hurtige scener og actionfilm samt mulighed for at se YouTube direkte på TV'et ved hjælp af medi@2.0. Fladskærmen kan også kommunikere trådløst med hjemmets øvrige digitale enheder via DLNA. Et topmoderne TV.

Find bedste pris her

6

Panasonic TX P50G20E

Størrelse: 50"

Type: Plasma

Panasonics nye G20 serie har netop modtaget Flatpanels' Top Anbefalings Award, som de kun giver til omkring 15 fladskærme om året. Markante billedforbedringer og en fantastisk THX profil var blandt begrundelserne. Et helt igennem eminent TV.

Find bedste pris her

7

Sony KDL-40HX700

Størrelse: 40"

Type: LCD

Sonys nye fladskærme med det såkaldte Monolithic Design ser fantastiske ud, og heldigvis følger det oplevede TV-billede rigtig godt med. Hertil kommer BRAVIA Internet Video, der gør det muligt at tilslutte dit TV direkte til internettet for at få adgang til online-tjenester, streame fuldskærmsvideo m.m. Du kan ved hjælp af en trådløs adapter eller USB-dongle også få adgang til dit hjemmenetværk og hente filer herfra.

Find bedste pris her

8

Sony KDL-40W5500

Størrelse: 40"

Type: LCD

Sonys W5500 er et rigtig godt allround TV med masser af funktioner. Heriblandt er DLNA, så man trådløst kan hente billeder, musik eller film ind på fladskærmen, som man har liggende på sin computer, NAS-enhed eller lignende. W5500 fik Flatpanels' Top Anbefaling Award efter deres test af dette imponerende fjernsyn.

Find bedste pris her

9

Toshiba 42XV635DN

Størrelse: 42"

Type: LCD

Toshibas Regza TV har et forbløffende godt billede til prisen, og det har gode indstillingsmuligheder, der bl.a. gør det muligt at finindstille seks farver seperat. En anden smart feature er Dolby Volume kontrol, der forhindrer de store udsving i lydstyrken, man kan komme ud for ved reklamepauser og zapning mellem kanalerne.

Find bedste pris her

10

Philips 32PFL5604H

Størrelse: 32"

Type: LCD

Philips' 32" fladskærm har et super billede og er lækkert designet med sin piano-blanke overflade. Skærmen har Philips' Pixel Plus teknologi, der optimerer billedet flot og viser levende og naturligt indhold. Fjernsynet har desuden en avanceret farvebehandling, som kan vise hele 28,9 milliarder farvenuancer.

Find bedste pris her

Se også Købsguide til LED TV

Se også Købsguide til hjemmebiograf

Se også Plasma kontra LCD

Se også Købsguide til HDTV

Se også Købsguide til digitalt TV