10 gode NAS servere og mediecentre

edbpriser.dk 27-08-2009 16:15

1

HP TouchSmart

Type: Alt-i-en PC

HDD kapacitet: Flere konfigurationer

Med sin store berøringsfølsomme skærm vil HP Touchsmart få mange beundrende blikke. HP’s computer er fyldt godt op med både hardware og software og klarer alle opgaver med stor overbevisning.

Find den bedste pris her

HP Envy Recline
2

ASRock VisionX 420D

Type: Ultralille PC

HDD kapacitet: 1 TB

Lad ikke ASRocks minimalistiske udseende snyde dig - du får virkelig noget for pengene i denne lille boks: Core i5 2.5 GHz processor, 8 GB RAM, 4 stk. USB 3.0 porte, 3D Blu-ray afspiller, 4-i-1 kortlæser, 7.1 Surround Sound og HDMI udgang med Full HD 1080p og 3D understøttelse, og ASRock VisionX 420D måler altså bare 20 cm x 20 cm x 7 cm!

Find den bedste pris her

ASRock VisionX 420D
3

QNAP TS-421 Turbo NAS

Type: NAS

HDD kapacitet: Leveres uden harddiske. Understøtter op til 16 TB.

QNAP TS-421 er en semi-professionel enhed, der med fordel kan bruges af familier eller kontorer med behov for lagring og beskyttelse af meget store datamængder. TS-421 understøtter en RAID opsætning, der bevarer dine data, selvom to harddiske skulle sætte ud samtidigt, og med en maksimal mulig kapacitet på op til 16 TB skulle de flestes lagrings-behov være dækket ind.

Find den bedste pris her

QNAP TS-421 Turbo NAS
4

Synology Disk Station DS214play

Type: NAS

HDD kapacitet: Leveres uden harddiske - kapacitet op til 8 TB

Synology er kendt for at levere en god samlet pakke, når det kommer til NAS-enheder. God brugervenlighed, dansk-sproget brugerflade og god service og altsammen til en god pris. DS214play er et perfekt eksempel herpå, og kan med sin gode bestykning og dobbelte harddisk kapacitet løse selv mere krævende NAS-opgaver i hjemmet eller på kontoret.

Find den bedste pris her

Synology Disk Station DS214play
5

ASUS Eee Box

Type: PC med mediecenter funktioner

HDD kapacitet: Flere forskellige konfigurationer

Asus har overført deres Eee koncept fra de små netbooks til deres desktop Box. Eee Box kommer i et væld af konfigurationer, så du kan få glæde af media centrets funktioner på fladskærmen eller projektoren. Alt sammen fra stærke Asus og i et af markedets mindste kabinetter.

Find den bedste pris her

Asus Eee Box
6

WD My Cloud

Type: NAS med adgang til skyen

HDD kapacitet: 2, 3 eller 4 TB

WD My Cloud NAS'en giver både et lokalt lager med sine 2, 3 eller 4 TB, men ved at koble den sammen med din router kan du tilgå dine data fra nettet, uanset hvor i verden du befinder dig. WD My Cloud fungerer til både Mac og Windows samt til Android og iOS, så du også kan hente indhold, når du er på farten.

Find den bedste pris her

WD My Cloud
7

ADATA DashDrive Air AE800

Type: Trådløs harddisk med NAS funktioner

HDD kapacitet: 500 GB

Vidunderboksen fra ADATA har 500 GB lagerplads, som man tage med på farten, og da den kan streame til flere enheder af gangen, er den en ideel løsning. Herudover kan den lade mobiler og tablets op via mini USB, da den indeholder en ekstra batteripakke, så man får virkelig en god alt-i-en-løsning her.

Find den bedste pris her

ADATA DashDrive Air AE800
8

Seagate Wireless Plus

Type: Trådløs harddisk med NAS funktioner

HDD kapacitet: 500 GB eller 2 TB

Seagate Wireless Plus er en transportabel harddisk, der opretter sit eget WiFi-netværk og har batteri nok til 10 timers brug. Den kan streame tre forskellige HD film til tre forskellige enheder på samme tid, og dermed har du praktisk taget en transportabel NAS lige til at have med i tasken.

Find den bedste pris her

Seagate Wireless Plus
9

Apple Time Capsule

Type: NAS med backup

HDD kapacitet: 2-3 TB

Apple har endnu engang vist deres eminente sans for brugervenlighed med Time Capsule. Deres udgave af en NAS sørger nemlig for automatisk sikkerhedskopiering af dine data og endda trådløst. Og med 2-3 TB indbygget harddisk-plads er der rigeligt med plads til de flestes behov.

Find den bedste pris her

Apple Time Capsule
10

QNAP HS-210

Type: Lydløs NAS til stuen

HDD kapacitet: Leveres uden harddiske. Understøtter op til 8 TB

Som man kan se på designet af QNAP HS-210, er det meningen, at den skal stå i stuen sammen med fladskærmen, og QNAP har derfor fjernet blæserne fra HS-210, så den ikke larmer spor, når der skal ses film i stuen. Installationen er nem og brugeropsætningen er på dansk, så QNAP HS-210 er ligetil at gå til.

Find den bedste pris her

QNAP HS-210

Se også Købsguide til media centre