10 gode Nintendo Wii spil

edbpriser.dk 15-07-41384 15:00

 

1

Donkey Kong Country Returns

Genre: Platform, Action, Adventure

Aben, der startede det hele, er tilbage i et herligt nyt eventyr, der nok skal få engageret hele familien. Det er et stort og kærkomment comeback til den store abe, der dog er sværere, end man umiddelbart skulle tro. Rigtig sjovt men ikke helt let.

Find bedste pris her

2

Epic Mickey

Genre: Action, Adventure

"Epic Mickey" er den helt store satsning fra Disney i år og en eksklusiv titel, der kun kan fås til Wii. Du spiller Mickey, som kommer på eventyr i Ødelandet - en magisk verden for glemte Disney figurer. Her skal du male dig frem gennem spillet med din magiske pensel, indtil du til sidst har besejret Klatten og befriet Ødelandets indbyggere. Et godt spil, der har en opfindsom og sjov brug af Wii'ens controller.

Find bedste pris her

3

DJ Hero 2

Genre: Musikspil, Sociale spil

Med "DJ Hero 2" kan du selv fyre den af som Disc Jockey på den smart designere DJ pult, og vi skulle hilse og sige, at det er altså sjovt at fyre den af sammen med vennerne. Det er både et alletiders festspil og et seriøst musikspil.

Find bedste pris her

4

Sonic Colours

Genre: Platform

"Sonic Colours" er en af de bedste udgivelser til den lille håndholdte konsol i 2010. Der er fuld fart på løjerne og SEGA's efterhånden ikoniske blå pindsvin, der som noget nyt i dette spil får hjælp af den nuttede race, Wisps. De giver Sonic forskellige kræfter, som han kan bruge i kampen mod sin ærkefjende Dr. Eggman. Sjovt, farverigt og charmerende platform spil, der udnytter Nintendo DS'ens to skærme på bedste vis. Et sikkert hit.

Find bedste pris her

5

GoldenEye

Genre: First Person Shooter, Action

"GoldenEye" er både et klassisk spil og en klassisk film, der her er blevet opdateret med Daniel Craig i hovedrollen som den hemmelige agent. Spillet byder både på en glimrende single-player del og muligheden for at spille fire på én gang i en fed split-screen oplevelse. Et af de bedste actionspil til Wii.

Find bedste pris her

6

Super Mario Galaxy 2

Genre: Platform, Action, Adventure

Udråbt som det perfekte platformspil af utallige anmeldere og brugere. Endnu engang udfordrer Nintendo platform-genren med et eventyr, der trodser tyngdeloven. Et must have til alle Wii-ejere.

Find bedste pris her

7

Metroid Prime Trilogy

Genre: First Person Shooter, Action

Hele 3 af de bedste action-spil får du med denne samling.
"Metroid Prime Trilogy" giver op mod 80 timers spilletid og er bredt betragtet som noget af det ypperste til Wii konsollen.

Find bedste pris her

8

Wii Sports Resort

Genre: Sport

"Sports Resort" er det første spil, der understøtter den nye forbedrede spillekontrol Wii Motion Plus.
Det er en meget værdig efterfølger til "Wii Sport", som følger med konsollen, og byder på mange timers sjove konkurrencer med venner og familie.

Find bedste pris her

9

The Legend of Zelda: Twilight Princess

Genre: Action, Adventure

Genre: Action, Adventure

"Twilight Princess" er en sand klassiker til Wii. Spillet udkom tilbage i 2006, men det er stadig et af de bedste eventyrspil til konsollen. Spillet er også berømt for at gøre rigtig god brug af Wii-remotens specielle styreegenskaber såvel i sværdkamp som på hesteryg.

Find bedste pris her

10

Pro Evolution Soccer 2011

Genre: Sport, Fodbold

"PES 2011" er ifølge de flestes mening det bedste fodboldspil til Wii. Denne seneste version indeholder tilpas mange forbedringer i forhold til 2010-versionen til at berettige en opgradering. Et sikkert hit til de fodboldglade.

Find bedste pris her

Se også Købsguide til Nintendo Wii