10 gode PC højttalere

edbpriser.dk 16-11-41547 13:40

 

1

Bose Companion 5

Lydsystem: 2.1

Find bedste pris her

På trods af at Bose's system "kun" er et 2.1 system, giver den indbyggede TrueSpace Surround et forbløffende godt lydbillede, der emulerer digital surround rigtig flot. God lyd uden bøvlet med 5+1 højtalere. Dertil kommer den lille handy all-in-one control pod, hvorfra du kan styre volumen, og hvori du nemt kan tilslutte hovetelefoner samt en ekstern lydkilde.

2

JBL Cinema Sound CS460

Lydsystem: 5.1

Find bedste pris her

CS 460 BK højtalersættet gør dit hjemmebiosystem helt perfekt! Systemet har 4 satellithøjtalere, en centerhøjtaler og en aktiv subwoofer. Systemet indgår i Cinema Sound serien fra JBL, som giver flot og realistisk lydkvalitet til både film og musik.

3

Logitech Z 5500

Lydsystem: 5.1

Find bedste pris her

Der er kraftig og lækker lyd i Z-5500-systemet, så du kan nyde musik, tv-programmer, film og spil for fuld skrue uden forvrængning. Z-5500 har THX-certificeret 5.1-surroundsound, 505 watt og digital korrektion.

4

Razer Mako 2.1 Advanced Desktop Audio

Lydsystem: 2.1

Find bedste pris her

Razer Mako systemet har som det første indbygget de to teknologier "THX Ground Plane™" og "THX Slot Speaker™", som sørger for et super stabilt lydbillede. De to satellitter er desuden bi-amplified og understøtter DSP, hvilket giver en fantastisk lydkvalitet, der kan sammenlignes med den, man finder i professionelle lydstudier.

5

Edifier S530

Lydsystem: 2.1

Find bedste pris her

Edifier S530 er et brutalt højtalersæt med lyd for alle pengene og i super kvalitet! Der er tale om et stort højtalersæt, så der leveres virkelig god lyd. Subwooferen er intet mindre end imponerende og gør, at det næsten er umuligt at forvrænge lyden, også når det skal være rigtigt højt.

6

Harman/kardon SoundSticks II

Lydsystem: 2.1

Find bedste pris her

Med Harman/Kardon Soundsticks II får man ikke kun god lyd, men også skønt og unikt design. Lyden er ultraklar, og sættet understøtter iPods, MP3-afspillere, Mac og PC. Volume-knappen har touch-funktion.

7

Creative GigaWorks T40

Lydsystem: 2.0

Find bedste pris her

Fyld rummet med vibrerende lyd fra GigaWorks T40 Series II højtalerne. Systemet har MTM-konfiguration (midrange-tweeter-midrange), som understøtter BasXPort teknologi, så der er rig baslyd, og derfor sparer du den plads, du ellers skulle have brugt til en stor subwoofer.

8

Creative Inspire T6200

Lydsystem: 5.1

Find bedste pris her

Creative's 5.1 system er det første system, som giver mulighed for at placere baghøjtalerne oven på fronthøjtalerne for at spare plads og alligevel give en god virtual surround oplevelse. Den lille kablede remote giver nem kontrol over systemet, og samtidig er der indgange til både hovedtelefoner og mikrofon. Systemet har indbygget CMSS Upmix, som omdanner almindelig MP3 stereo og DivX film soundtracks til omsluttende 5.1 surround.

9

Logitech X 230

Lydsystem: 2.1

Find bedste pris her

Dette enkle højtalersystem giver dig et ensartet og nuanceret lydbillede. Du får en dyb bas overalt i rummet pga. den solide subwoofer, når du spiller, ser film eller hører musik. Et godt rigtigt godt lydsystem til prisen.

10

Labtec Spin 95

Lydsystem: 2.0

Find bedste pris her

Med Labtec Spin 95 får du et højtalersæt til din PC, der har et smart design og giver klar lyd, som alle kan betale for. Højtalersættet er enkelt at sætte til og benytte. 

Se også Købsguide til gaming tilbehør