10 gode programmer til familie computeren

edbpriser.dk 28-12-41445 18:20

 

1

Microsoft Windows XP Home Edition w/SP3 (Dansk)

Mens vi venter på Windows 7, vurderer mange eksperter at Windows XP stadig er det bedste Windows-operativsystem til hjemme computeren.

2

Microsoft Office Home and Student 2007 (Dansk)

Indeholder Excel, OneNote, Powerpoint og Word – eller med andre ord: De vigtigste programmer til både hjemmekontoret og den studerende.

3

McAfee Internet Security 2009 (Komplet pakke)

Beskyttelse af din computer har aldrig været vigtigere, og med McAfee sikkerhedspakken får du mere end 20 års erfaring i beskyttelse mod virus angreb. Programmet kan installeres på 3 computere samtidigt, så de fleste husholdninger skulle være dækket ind.

4

Adobe Photoshop Elements 7

Adobes billedbehandlingsprogrammer bliver bare bedre og bedre, og Elements 7 er ingen undtagelse. Programmet har en nem og intuitiv tilgang til at forbedre billeder, forberede billeder til web-udgivelse, lave dias-shows, fotomails og meget andet.

5

Nero 9

Nero 9 giver dig mulighed for at redigere, uploade og tage backup af alle dine multimediefiler. Filerne kan overføres til både CD, DVD og Blu-ray diske samt USB-stick og hukommelseskort. Som noget nyt i Nero 9 kan du også behandle video-filer i HD-kvalitet.

6

MobileMe Family Pack

Hvis du har en Mac derhjemme, en pc på arbejdet og en iPhone eller iPod touch, kan du med MobileMe synkronisere alle disse enheder. Med MobileMe er din e-post, dine kontakter og din kalender ens, uanset hvor du er, og uanset hvilken enhed du bruger.

7

iWork '09 (Dansk) – kun til Mac-brugere

iWork er Macs pendant til Office - altså en samling af de vigtigste programmer til hjemmekontoret. Dokumenter til arbejde og skole kan optimeres og sættes flot op i Pages. Rapporter kan gøres lettere at forstå og overskue med de grafiske hjælpeværktøjer fra Numbers. Og i Keynote kan du virkelig fange dit publikums opmærksomhed animationer, overgange og effekter i bedste filmstil.

8

Corel Painter X

Corel har lavet det ultimative tegneprogram til computeren. Med et hav af digitale pensler, materialer og teksturer giver Corel Painter X en brugsoplevelse, der er enhver digital kunstner værdig.

9

PowerDVDUltra

Udover at være en glimrende afspiller af både DVD og Blu-ray, kan du med PowerDVDUltra også katalogisere din filmsamling med personlige noter og disk-information. Herudover kan du remixe film efter din egen smag og dele dine egne versioner af filmene med andre på nettet. Du kan også skrive anmeldelser, lægge fortæller-stemme på eller lave animerede info-pop-up-bokse, som du også kan dele på nettet.

10

Microsoft Expression Web (Engelsk)

Er der en spirende web udvikler i familien, indeholder denne pakke alle de værktøjer, man har brug for til at designe, udvikle og vedligeholde avancerede internet løsninger.