10 millioner Samsung GALAXY Note 3 solgt

edbpriser.dk 11-04-45912 09:30

Med 10 millioner solgte Samsung Galaxy Note 3 phablets på bare 60 dage, kan vi vist godt konkludere, at verdens smartphone ejere har taget krydsningen mellem en mobiltelefon og en tablet til sig.

Læs også: Samsung GALAXY Note 3 - den ultimative smartphone?

Til sammenligning var dens forgænger, Note 2, godt et år om at sælge 30 millioner enheder, så der er begrundet optimisme hos Samsung om, at den ellers imponerende salgsrekord snart bliver slået.

Flere spillere på phablet markedet

Man kunne ellers have forestillet sig, at det ville blive sværere for Samsung at sælge deres nye kæmpe smartphone, efter der er kommet phablets fra snart sagt alle de store producenter på markedet pånær Apple.

Både HTC One Max, Sony Xperia Z Ultra, Huawei Ascend Mate og Nokia Lumia 1520 er kommet til, efter at Samsung nærmest egenhændigt startede hele phablet-trenden.

Men det har altså ikke bremset Samsungs momentum, der fortsætter deres sejrstog med de mega-populære GALAXY mobiltelefoner, hvor vi kan vente Samsung GALAXY S5 allerede i februar næste år.

Læs også: Samsung GALAXY S5 kommer tidligt og i metal

Ifølge Business Insider vil salget af phablets eksplodere over de kommende år fra 143 millioner solgte enheder i 2013 til helt op mod 350 millioner i 2016.

Der er ikke noget at sige til, at flere producenter vil være med til at kæmpe om dét marked.

Statista phablet salgsprognose 2013-2016
You will find more statistics at Statista