111 tommer OLED med billede på begge sider

edbpriser.dk 15-01-47659 01:23

LG er uden tvivl den producent, som satser hårdest på OLED teknologien, der er bredt accepteret som den værdige efterfølger til den fremragende plasma teknologi, som dog er så godt som uddød i dag.

OLED teknologien er godt nok ikke ligefrem kommet flyvende fra start, idet den er blevet meldt klar hvert år siden 2011, men på det seneste har især LG fået gang i produktionen og sender flere og flere OLED modeller i handlen.

Læs også: LG’s længe ventede Ultra HD 4K OLED TV er her endelig

På årets forbrugerelektronikmesse IFA i Berlin var LG også stærkt til stede med en OLED TV stand, hvor de blandt andet udstillede en bølgende 111 tommer OLED skærm med billede på begge sider.

Skærmene er lavet af to gange tre 65 tommer OLED 4K paneler, der er sat op på begge sider af den bølgende form, og den er et flot bevis på, at LG er ved at have styr på OLED produktionen.

LG 111 tommer OLED TV

LG viste også en meget mindre version på blot 55 tommer med en tykkelse på blot 5,3 millimeter, hvilket også er med til at vise mulighederne for OLED, der kan prale af både at være tynde og strømbesparende og samtidig præstere nogle virkelig flotte billeder.

Begge udstillingsmodellerne er naturligvis prototyper, som ikke kommer i handlen.

LG's papirtynde OLED TV, der kan bukkes og er så tyndt og let, at det kan sættes op på væggen med magneter, blev selvfølgelig også udstillet på IFA, og du kan se en video af det fra Flatpanels herunder, men der er desværre stadig ikke noget nyt om, hvorvidt det snart er på vej på markedet.

Læs også: LG OLED TV på under 1 mm

LG har planlagt at sende mindst fire nye OLED TV modeller på markedet i år, der varierer i størrelsen fra 55 til 65 tommer.


Kilde: iTavisen.no