34 tommer AiO PC med den nyeste hardware

edbpriser.dk 13-06-48400 10:56

Der er kommet mere gang i gaming alt-i-en computere med gode bud fra både MSI og Origin, der begge gjorde op med formfaktorens største ulempe: manglende opgraderingsmuligheder.

Både MSI og Origin havde gjort det nemmere at udskifte vigtig hardware, når de nyeste spil skreg efter mere maskinkraft, og nu kommer PC byggeren Digital Storm på banen med Aura, som de netop har præsenteret på Computex messen i Taiwan.

Digital Storm Aura

Digital Storms Aura er svaret på gamerens vådeste drømme med sit 34 tommer buede display, der er designet, så det er nemt at komme til hardwaren bag på skærmen.

Digital Storm Aura bagside

Læs også: Ekstrem 10-kernet processor fra Intel

Samtidig tilbyder Digital Storm at udstyre Aura med Intels nyeste 10-kernede Core i7-6950X chip og Nvidias GTX 1080 grafikkort, så det snarere er computeren, som skriger efter mere at arbejde med.

Men det er så også her, at den våde drøm ændrer sig til et mareridt, for med den bestykning hopper prisen op på $4.876 eller godt 39.000 danske kroner, og det er uden mus og tastatur.

Digital Storm Aura Doom

Du kan også starte med en Aura til "blot" $2.000 (ca. 16.000 kroner), men så må du også nøjes med en Core i5-6500 CPU og et GTX 960 grafikkort, og så kan du jo altid opgradere hen ad vejen, når pengepungen tillader det.

Læs også: Vanvittig gamer bærbar

Digital Storm Aura er tilgængelig fra producentens hjemmeside nu.


Kilde: PC World