36 nyheder i iPhone 8 og 8 Plus

edbpriser.dk 20-11-49670 12:50

Afsløringen af iPhone 8 og 8 Plus kom til at stå lidt i skyggen af Apples jubilæumsmodel, iPhone X, der da også var den af årets iPhone modeller, der bød på flest nyheder - ikke mindst omkring designet.

Men det betyder ikke, at det ikke er værd at kigge på iPhone 8 og 8 Plus, der byder på intet mindre end 36 nyheder og har fået en del af de nye funktioner, som iPhone X også er udstyret med.

Klassisk design men nu med trådløs opladning

iPhone 8 og 8 Plus ligner forgængerne iPhone 7 og 7 Plus, men Apple sender dem i handlen med to nye farvemuligheder i form af guld og sølv sammen med den klassiske space grey.

iPhone 8 Plus farver

Opbygningen består af en ramme af aluminium med glas på front og bagside, der muliggør trådløs opladning med Qi standarden, som er den mest udbredte teknologi på markedet til trådløs opladning.

Samme stærke A11 Bionic chip som iPhone X

iPhone 8 og 8 Plus er også udstyret med en ny og kraftfuld CPU, der er udviklet af Apple selv, og som de kalder A11 Bionic.

iPhone 8 og 8 Plus display størrelser

Det er den samme chip, som sidder i iPhone X, og den er op til 70% stærkere end forgængeren og gøre iPhone 8 modellerne i stand til at køre augmented reality spil og programmer, hvilket er et område, som Apple vil til at fokusere på.

Læs også: Test af Nokia 8: Dette kan være Nokia-telefonen, du har ventet på

Dette hjælpes også på vej af en nyudviklet 3-kernet GPU, der er op til 30% kraftigere end sin forgænger.

Forbedret display og kameraer

Vanen tro har Apple også gjort Retina HD skærmen på deres nye iPhone modeller bedre med et bredere farvespektrum og True Tone funktion, der automatisk tilpasser hvidbalancen på skærmen til den farvetemperatur, der omgiver dig.

Kameraerne i iPhone 8 og 8 Plus er ligeledes blevet forbedret med optisk billedstabilisering og endnu bedre billeder taget i lav belysning.

iPhone 8

Det dobbelte 12 MP kamera på bagsiden af iPhone 8 Plus har tillige fået endnu flere funktioner til portrætfotografering og muligheder for efterbehandling af billederne.

Læs også: Rygte: Google vil købe HTC's smartphone afdeling

Se selv alle nyhederne (hvis du er hurtig) i videoen nederst på siden, hvor Apple præsenterer de 36 nyheder i iPhone 8 og 8 Plus på kun 8 sekunder.

Pris og tilgængelighed

iPhone 8 og 8 Plus kan forudbestilles fra den 15. september og kommer i handlen i Danmark fredag den 22. september.

Begge modeller bliver tilgængelige med enten 64 eller 256 GB lagerplads, og Apples vejledende priser lyder på 6.199 og 7.549 kroner for iPhone 8, mens du må af med 7.099 eller 8.449 kroner for iPhone 8 Plus.