5K skærm til fagfolk

edbpriser.dk 31-03-2016 11:50

MMD, der står bag Philips-skærme, har lanceret Philips 275P4VYKEB, som er en ny skærm med UltraClear 5K opløsning - den første 5K skærm i Philips' line-up.

Med 14,7 millioner pixel (5.120 x 2880), kommer Philips 275P4VYKEB skærm med 5K opløsning med fire gange så mange pixels som Quad HD, og over 50 procent mere end Ultra HD, og leverer en ultra fin klarhed og skarphed, der vil overraske og glæde selv de mest erfarne grafiske fagfolk.

Den nye 27-tommer skærm er også udstyret med PerfectKolor Technology, hvilket giver 99% Adobe RGB understøttelse, 100% sRGB farverum og en milliard farver.

Ultra skarp, ultra klar, ultra professionel: 5K klarhed

Den nyeste 5K opløsning tilbyder et yderligere skærmområde på 1.000 vandrette og 700 lodrette pixels sammenlignet med en 4k monitor, som giver ekstra plads og hjælper travle brugere med at arbejde mere produktivt og effektivt.

Læs også: Test: BenQ GW2765HT - en helt forrygende skærm

Det giver nemlig plads til et ekstra CAD-værktøjsvindue, for eksempel til at sammenligne en serie af billeder eller professionel grafik, eller blot for at holde et ekstra mailvindue åbent.

Philips 275P4VYKEB

Det gør også en ekstra skærm overflødig for mange opgaver, hvilket bidrager til at øge effektiviteten samt gør, at brugerne kan holde øjnene på én skærm ad gangen.

Med en avanceret PLS teknologi er skærmen også udstyret med en ekstra bred betragtningsvinkel på 178 grader, hvilket sikrer en præcision af alle visninger med knivskarpe visuals fra næsten enhver vinkel.

PerfectKolor for præcise resultater

Fagfolk, der vælger en skærm med super fin opløsning, vil sandsynligvis også stille lige så høje krav til farvenøjagtigheden. Uensartet farve er simpelthen ikke en mulighed.

Med PerfectKolor giver den nye 5K skærm en standardindstillet farve med 99% Adobe RBG og 100% sRGB ensartethed - så brugerne kan være helt sikre på, at hver eneste farve lever helt præcist op til kravene.

Læs også: Verdens første Quantum Dot Color skærm

Men farverne er ikke kun nøjagtige; de er også jævne og rige. Med 10-bit farvesupport giver den nye skærm en rig farvedybde og kan gengive mere end en milliard forskellige farver - flere end øjet nogensinde vil kunne skelne. Takket være 12-bit intern behandling bliver alle farver genskabt jævnt og naturligt, uden gradueringer eller andre gener.

Designet til fagfolk

Ud over at levere strålende, nøjagtige farver og en 5K opløsning, er skærmen udstyret med en række funktioner, som er tilpasset den måde, professionelle brugere arbejder på, med webcam og mikrofon til at samarbejde og dele viden med kolleger og kunder, plus indbyggede højttalere for livagtig lydgengivelse.

Skærmen blænder ikke, og den flimmerfri teknologi holder øjnene friske selv efter timers fokuseret detaljearbejde.

Philips 275P4VYKEB

Derudover sikrer SmartErgoBase standeren, der kan vippes, drejes og højde-justeres til hver brugers individuelle præferencer, maksimal komfort. Den holder også kabler ryddet af vejen, hvilket frigør mere plads på skrivebordet.

Pris og tilgængelighed

Den nye Philips 275P4VYKEB skærm, med en vejledende udsalgspris på 11.999 kroner, er tilgængelig i butikkerne nu.