Årets største danske biografsucces

edbpriser.dk 14-05-43612 13:00

Det succesfulde trekløver bag "Blå mænd" har samlet en vanligt stjernespækket besætning, og lægger igen op til latterkramper med en komedie om gamle venner, tvivlsomme metoder, kærlighed og masser af Jaka Bov.

Holdet bag "Blå mænd" er tilbage med endnu en komediesucces
Mick Øgendahl har denne gang skrevet en komedie om fire charmerende drengerøve, der var de bedste barndomsvenner. Problemet er bare, at Martin er blevet politimand, mens Nikolai, Timo og Ralf ikke altid kan kende forskel på dit og mit - uanset om det er hurtige biler eller kærester.

Joke på joke på joke...
Med Mick Øgendahl som manuskriptforfatter er der garanteret joke på joke på joke igennem hele spilletiden af "Alle for én". Og selvom Jaka bov måske ikke er det bedste kød på lammet, og det er yderst tvivlsomt at luftwaffe skød med luftgeværer, går humoren rent ind. Og så bliver morsomhederne endda leveret af Danmarks certificeret bedste komediefolk, både foran og bag kameraet.

Deltag i konkurrencen om at vinde "Alle for én" her

Trekløveret foran kameraet
På skuespilsiden står Mick Øgendahl i front sammen med kollegaerne Jonatan Spang og Rasmus Bjerg – tilsammen cremen af dansk stand-up i det nye årtusinde.

Alle for én

Trekløveret bag kameraet
Vi har trekløveret Øgendahl, Heide og Fridthjof at takke for to af de største og sjoveste danske komedier i de seneste år. Mick Øgendahls store talent for komik og timing skinner tydeligt igennem på manuskriptsiden, mens instruktør Rasmus Heide er en mester i at skabe et lystigt frirum på optagelserne, der ender ud i en endnu sjovere steming på lærredet.

Producer Ronnie Fridthjof sikrer at fokus igennem hele forløbet forbliver på den sjoveste filmoplevelse, der overhovedet er mulig. Og med den store succes, som trekløveret har fået med både "Blå mænd" og "Alle for én", er det heldigvis meget sandsynligt, at vi kommer til at få flere lattergaver fra dansk komedies unge dream team.

Masser af ekstramateriale
På både DVD og Blu-ray medfølger mere end 90 minutters vanvittigt ekstramateriale produceret særligt til denne udgivelse. Heriblandt fraklip, bag om filmen, "Alle for én" on tour, alle 5 gakkede Anders Lund Madsen-interviews med castet UCENSURERET, kommentarspor, bag om effekterne og meget mere.