Action kamera til de vilde eventyr

edbpriser.dk 14-04-2015 11:10

Om få måneder sender Panasonic deres nyeste action kamera på gaden, som er en smart lille sag kaldet Panasonic HX-A1.

Panasonic HX-A1 er blot 8 cm langt, 2,6 cm i diameter, og vejer med sine 45 gram mindre end en Mars chokoladebar.

Læs også: Nu er videokameraet også projektor

Det nye kamera optager i Full HD og er vand- og støvtæt, frostsikkert ned til -10 grader og stødsikkert, så det kan modstå den hårdhændede behandling, som et action kamera ofte bliver udsat for.

Udformningen gør det nemt at montere Panasonic HX-A1 på cyklen, kasketten, cykelhjelmen, surfbrættet og båden med et bredt udvalg af tilbehør, så det aktive liv kan dokumenteres og vises frem.

Indbygget WiFi i Panasonic HX-A1 giver spændende muligheder

Der er endda indbygget WiFi i Panasonic HX-A1, så man hurtigt kan dele sine optagelser med familie og venner eller lægge det på de sociale medier via Panasonics Image App.

WiFi-delen kan også bruges til at kombinere optagelserne med nogle af Panasonics andre videokameraer, så man kan få sine action optagelser fra flere vinkler.

Panasonic HX-A1 dual optagelse

Panasonic HX-A1 kan optage 1280 x 720 video med 60 fps eller 848 x 480 med 120 fps, og det har også en slow-motion funktion.

Lav optagelser i mørke

Har man brug for at lave natoptagelser eller filme i mørke omgivelser, kan man tilkøbe et separat infrarødt lys og påsætte det medfølgende IR filter til nattilstand, som gør dette muligt.

Læs også: Test: Fede små GoPro 4-kameraer kan komme med overalt

Panasonic HX-A1 knapper

I kraft af sin lille størrelse kan man også snildt få plads til Panasonic HX-A1 ved siden af sin pandelampe på hovedet, hvis man foretrækker den mulighed.

Pris og tilgængelighed

Panasonic HX-A1 kommer i butikkerne juni i år i en orange og en sort variant, og det får en prislap på 1.990 kroner.

Se udvalget af action kameraer på EDBpriser her