Adobes kreative apps på vej til Chromebook

edbpriser.dk 27-05-49038 18:30

Google har mange planer for styresystemet Chrome OS i år, og de har lagt ud med at præsentere to nye Chromebooks i samarbejde med Acer og ASUS: Acer Chromebook Spin 11 og ASUS Chromebook C213.

Begge de nye Chromebooks er af konvertible og kan bukkes om sig selv og fungere som tablets eller blive brugt i display- og telt-position, og så følger der en stylus med, som fungerer uden batteri.

De er også begge bygget efter militær standard, så de kan tåle at blive tabt, og Acer Chromebook Spin 11 har desuden et spild-resistent tastatur, mens ASUS Chromebook C213 er opbygget i et modulært design, der gør den nem at reparere på stedet.

Læs også: Test: HP Chromebook 13 er den tyndeste og lækreste Chromebook til dato - og kan køre Android-apps

Med deres robuste konstruktion er begge Chromebooks oplagte til skoler, der også er nogle af de få, som kan få lov til at købe Acers og ASUS' nye Chromebooks indtil videre.

Acer Chromebook Spin 11 og ASUS Chromebook C213
Acer Chromebook Spin 11 og ASUS Chromebook C213.

Android apps og Adobe rykker ind på Chrome OS i 2017

Google har lovet, at i 2017 vil alle Chromebooks kunne køre Android applikationer fra Google Play butikken, så enhederne og dermed brugerne bliver mere uafhængige af at have adgang til internettet.

Læs også: Kør Android apps på Chromebook

Og Adobe er således allerede klar med en lang række apps fra deres Creative Cloud suite, hvor de har optimeret de eksisterende Android apps til at kunne køre på Chromebooks.

Adobes apps til Chrome OS inkluderer Photoshop Mix, Lightroom Mobile, Illustrator Draw, Photoshop Sketch, Adobe Comp CC og Creative Cloud Mobile.

Ifølge Google er der flere nye Chromebook modeller på vej fra HP, Dell, Lenovo og Samsung, så rygtet om, at Google ville lade Chrome OS blive opslugt af Android, ser ikke ud til at have noget på sig.

Find de bedste priser på Chromebooks her


Kilder: SlashGear og CNET