Advarsel: Denne boks må ikke åbnes!

edbpriser.dk 19-03-2013 14:31

Det er vores egen Ole Bornedal, som har instrueret "The Possession", der handler om en families skæbnesvangre møde med en ond dæmon fra Helvedes forgård.

Clyde (Jeffrey Dean Morgan) og Stephanie Brenek (Kyra Sedgwick) er – til at begynde med – ikke specielt opmærksomme, da deres yngste datter, Em (Natasha Calis) i stigende grad knytter sig til en antik trææske, som hun har købt ved at garagesalg.

Men i takt med, at Ems opførsel bliver mere og mere skræmmende, begynder Clyde og Stephanie at få mistanke om, at noget ondt er ved at tage magten over familien.

Og da de begynder at undersøge sagen, finder de ud af, at den gamle boks i sin tid blev bygget for – til evig tid – at fastholde en Dibbuk, en ond dæmon fra Helvedes forgård, der trænger ind i sit offers sjæl med en altfortærende ondskab, inden den fuldstændigt fortærer sit menneskelige offer...
 
"The Possession" er produceret af mesterinstruktøren Sam Raimi, som har haft en imponerende karriere, der indledtes med "Evil Dead" (1981), og siden har han bl.a. instrueret "Spider-Man 1, 2, 3" (2002-04-07), "Drag Me to Hell" (2009) og senest "Oz: The Great and Powerful" (2013).