Aion: The Tower of Eternity

edbpriser.dk 16-04-41714 21:13

Jeg nedstirres af to enorme skabninger og før jeg ved af det, har de givet jagt. Der deles slag mellem de tre kombattanter men der er ingen måde jeg kan sejre. Mit synsfelt afslører en enkelt udvej, en stejl klippe foran den gudeskønne solnedgang, jeg sætter ispræng og indenfor få sekunder er jeg sprunget udover klippen. Mine bitre fjender står tilbage på fast land, mens jeg udfolder mine vinger og nyder det korte øjebliks fred.

Det er stort set den samme procedure hver gang et nyt MMO lanceres, for sammenligningerne er der med det samme med det altomspændende World of Warcraft, og kan den nye udfordrer mon vælte et af de mest indbringende spil i historien fra tronen? Hvad er egentlig bedst? Hvordan Aions fremtid ser ud vil kun tiden vise, men jeg har nydt til i fulde drag.

Aion huser to spillelige faktioner, Elyos og Asmodians, der en gang var et samlet folk.

Efter deres verden blev delt i to, opstod der dog hurtigt stridigheder og nu er de på hver sin side i en episk kamp for overlevelse. Kampen får ekstra krydderi af en tredje faktion, de vederstyggelige Balaur, der er blevet korrumperede og nu har afvist deres eneste opgave, at beskytte verdenen og dens indbyggere. Din opgave er naturligvis at hjælpe din valgte faktion med at bringe sejren og enevældet i hus.