Android laptop på vej fra Lenovo

edbpriser.dk 15-12-45747 07:13

Den kinesiske hardware gigant er selv kommet til at ligge en manual på nettet, der fortæller, hvordan deres kommende Lenovo IdeaPad A10 skal bruges, fortæller TechRadar.

Læs også: Android er mere sikkert end iPhone siger Google boss

Lenovo har siden bekræftet, at IdeaPad A10 er på vej, men de er dog ikke klar til at komme med en præcis dato eller en pris endnu.

Android som styresystem

Android styresystemet er dukket op i både fladskærme, spillekonsoller og armbåndsure, men der har indtil nu ikke været så mange bærbare PC'er, der har haft Android installeret.

Det prøver Lenovo så nu med IdeaPad A10, som de har udstyret med nye knapper på tastaturet, så den bærbare PC bedst muligt kan udnytte Android styresystemet.

Det drejer sig om en Hjem-knap, en Tilbage-knap og en Apps-knap, som vi kender dem fra Android mobiltelefoner og tablet-PC'er, og udover at optræde på tastaturet er de også at finde på IdeaPad A10's touch-skærm.

Mellemklasse specifikationer på IdeaPad A10

Førnævnte touch-skærm er på 10,1 tommer, og indeni Lenovo IdeaPad A10 finder vi en 1,6 GHz quad-core processor, op til 2 GB RAM og op til 32 GB harddisk.

Læs også: ASUS' nye ZENBOOKS får Gorilla Glass 3 overflade

En HDMI udgang, en microUSB port og et frontvendt indbygget kamera på 0,3 MP runder specifikationerne af.

Smart flip-over funktion

Det store salgsargument for Lenovo IdeaPad A10 må altså være, at den har Android installeret og er optimeret til dette, men A10 byder også på den smarte flip-over funktion, som vi har set på flere bærbare med touch-skærm.

Som man kan se på billedet, er det muligt at dreje tastatur-delen på Lenovo IdeaPad A10 300 grader, så PC'en står klar til at vise film eller billeder og blive styret udelukkende med touch.

Meget smart når man bruger sin PC til opgaver, der ikke kræver et tastatur.

Lenovo har lovet at komme med lanceringsdato og pris i den nærmeste fremtid.