"Anno Online" i åben beta for danske gamere

edbpriser.dk 01-07-45085 12:26

En dansk-sproget version af "Anno Online" har åbnet døren for danske spillere i en åben beta. Spillet, der er udviklet af Ubisoft Blue Byte, kombinerer de populære gameplay elementer fra "Anno"-franchiset med helt nye features, der passer perfekt til det vanedannende web-baserede spil.

Danske fans vil allerede i den åbne beta opleve flere nye features, der ikke er set før i "Anno"-franchiset. Her kan blandt andet nævnes et helt nyt system til at guide spillere i "Anno Online".

Der er også en historiefortælling tilknyttet til hvert kapitel, der spilles, og det er muligt at besøge øen ”Northbourg” for at se en flot monumental by, som man senere vil kunne opnå i "Anno Online".

Anno Online kirke

Baseret på det højt anerkendte og prisvindende franchise, kan fans nu for første gang opleve masser af strategi, simulation, samt højt detaljeret animation og grafik, samlet i et web-baseret spil.

Spillere kan bygge og udvikle store middelalderbyer med brug af det detaljerede økonomiske system, som er elsket af "Anno"-fans.

I takt med at man opfylder sin befolkningsbehov, låser man flere byggemuligheder op og vil samtidig opleve mere krævende beboere, hvilket gør, at man som spiller skal udvide sit rige med flere øer og forbinde dem med handelsruter.

Anno Online kystby

De vigtigste elementer i "Anno Online":
• Monumentale byer - "Anno Online" indeholder store byer med mere end 120 forskellige bygninger. Byer kan have mere end 1.500 bygninger.
• Grafik i høj kvalitet - Hver bygning har et meget højt niveau af detaljer, og det er muligt at inspicere hver en detalje i zoom perspektiv.
• Brugerdefineret indhold - Vælg imellem millioner af forskellige kombinationer og vis din personlige stil til alle andre spillere.
• Forbedret brugerinterface - En detaljeret tutorial samt hjælpesystem vil guide spillere gennem spillet og hjælpe, når det behøves.
• Handelssystem - Alle spillere i "Anno Online" kan handle med hinanden.
• Web-baseret spil - Hvilket gør "Anno Online" til en fordybende og anderledes oplevelse.

Klik her for at begynde dit eventyr med "Anno Online"