Apple bekræfter: iPhone 12 bliver udskudt på grund af corona

Rasmus Elm Rasmussen - 03-09-52559 07:36

Dem der har udset sig en spritny iPhone må vente lidt. Apple fortæller nu, at iPhone 12 kommer senere i handlen på grund af corona

Vi kan typisk forvente nye iPhones i handlen i slutningen af september, men vi i år skal vi længere hen i efteråret før de nye modeller, der formentlig vil hedde iPhone 12, kommer på markedet.

Det afslørede Luca Maestri, Apples CFO, ved en fremlæggelse af tech-gigantens kvartalsregnskab i sidste uge. Trods coronakrisen viste regnskabet for april, maj og juni faktisk vækst. Corona har dog hæmmet produktionen, hvorfor man må udskyde lanceringen lidt. Det skriver Ritzau.

Præcis hvornår vi kan forvente den at se den nye mobil, fortalte han ikke, blot at det bliver ” a few weeks later”. Drejer det sig blot om en måneds tid, er der en chance for at Apple vælger at holde fast i sit traditionelle lanceringsevent, som de seneste mange år er blevet afholdt i starten af september.

Vi må vente indtil dette finder sted med at få endelig vished om mobilens design og features, men meget tyder på at der bliver tale om en af de større iPhone-opdateringen. Ikke mindst designet får formentlig en overhaling, så mobilen kommer til at minde om den mere kantede iPhone 5:


Læs mere...