Apple droppede deres fjernsyn for et år siden

edbpriser.dk 19-05-2015 10:38

Det er avisen Wall Street Journal, som kan berette, at æble-fabrikken for længst har skrinlagt deres planer om at træde ind på fladskærms-markedet.

Ifølge avisens kilder har Apple haft et lille hold i gang med at udvikle et fjernsyn igennem nogle år, men det hold blev opløst for et år siden, og dets medlemmer er kommet på nye opgaver.

Læs også: iPhone 6s og 6s Plus får Force Touch, bedre kamera og stærkere metal

Grunden til det droppede projekt er først og fremmest manglen på nyskabende opfindelser, der skulle skille en Apple fladskærm ud fra mængden.

Udviklerholdet har arbejdet med Ultra HD opløsning, fladskærme der lignede klart glas, når de var slukket, og FaceTime kameraer der automatisk kunne fokusere på den person i rummet, som talte, men der var ikke nogle af disse idéer, der blev anset som stærke nok til at kunne sælge et Apple fjernsyn.

Ny Apple TV boks i stedet

Apple har for nylig sænket prisen på deres Apple TV boks, så den nu kan fås for cirka 600 kroner, og der er vedholdende rygter om, at selskabet vil annoncere en Apple TV boks på deres udvikler-konference WWDC i starten af juni.

Udover en ny Apple TV boks med opgraderet hardware siger de seneste rygter, at den næste medieboks fra Apple vil komme med en App Store og et udviklerkit (SDK), så flere kan udvikle applikationer til boksen.

Læs også: Test: Denne lille dongle fra Microsoft fjerner irriterende kabelproblemer

Wall Street Journal mener desuden, at Apple vil lancere et TV-abonnement med omkring 25 kanaler fra de største amerikanske TV-selskaber: ABC, CBS, Fox med flere, men det bliver selvsagt kun tilgængeligt for de amerikanske kunder.

WWDC bliver afholdt i San Francisco fra 8.-12. juni.


Via: Ars Technica