Apple dropper hovedtelefon-stikket i iPhone 7

edbpriser.dk 25-12-47997 17:40

Der er dårlige nyheder til alle, der har investeret i et par dyre kablede hovedtelefoner til deres iPhone, for flere kilder fortæller, at Apple helt vil droppe det klassiske 3,5 mm jack stik på deres kommende iPhone 7.

Det rapporterer 9to5Mac, som fra kilder i Apples produktionsled har fået bekræftet, at iPhone 7 og iPhone 7 Plus udelukkende vil have et Lightning stik.

Læs også: Se billederne: Hemmelige iPhone prototyper afsløret

Det betyder forhåbentlig, at Apple vil lægge et kablet Lightning headset med i iPhone 7 æsken eller måske ligefrem et trådløst Beats headset, som Apple jo også ejer.

Brugere med et eksisterende kablet headset vil nok blive tvunget til at købe en adapter, så de kan tilslutte det til Lightning stikket i iPhone 7 og 7 Plus.

iPhone 7 koncept af Yasser Farahi
Apple arbejder efter sigende på en meget tynd iPhone 7. Koncept af Yasser Farahi.

Større batteri og 256 GB lagerplads i iPhone 7

Det er samtidig kommet frem, at iPhone 7 og iPhone 7 Plus vil få større batterier end deres forgængere, og der vil være mulighed for at vælge en version med 256 GB harddisk-plads.

Læs også: Rygte: Apple holder afslørings-event til marts

Om Apple så samtidig vælger at droppe den udskældte 16 GB udgave, der er alt for lille til nutidens højopløste billeder og video, skal vi nok tættere på præsentationen af iPhone 7 og 7 Plus i september for at finde ud af.