Apple har lavet et battericover til iPhone 6s og 6

edbpriser.dk 08-12-2015 13:21

Hvis du ikke har nået imod, at din åleslanke iPhone 6s får rygsæk på, kan du nu - formedelst 829 kroner - forøge batteritiden på din Apple smartphone betydeligt.

Det er et udbredt problem for de fleste smartphone ejere, at batteriet ikke kan følge med den intense brug, de kære mobiltelefoner bliver udsat for i løbet af en dag, hvilket medfører mange nervøse blikke op på batteri-indikatoren sidst på dagen.

Læs også: Fra dødt mobilbatteri til 80% på 35 minutter

Det er langt fra kun iPhone ejere, som kan nikke genkendende til det scenarie, men nu er der hjælp at hente fra Apple selv.

Apple Smart Battery Case

Smart Battery Case hedder battericoveret fra Apple, der kan fås i enten koksgrå eller hvid, og som lover længere taletid på op til 25 timer, videoafspilning i op til 20 timer og internetbrug på op til 18 timer på LTE.

Battericoveret oplades ved hjælp af en Lightning oplader, og det beskytter samtidig mobilens kanter og bagside og har endda blødt mikrofiber-fór på indersiden.

Apple Smart Battery Case

En ekstern batteripakke er måske et bedre valg

Det er jo nogle helt fine batteritider, men der er nok mange, som vil kvie sig ved at putte deres nyindkøbte og flot designede iPhone 6s ind i et battericover, der reelt set gør den pukkelrygget.

Hvis du har det sådan, kan du i stedet overveje en ekstern batteripakke, der fås meget billigere og med meget større kapacitet, og som tillige er nemme at have med i tasken.

Find de bedste priser på eksterne batteripakker her

Sådan en har Apple dog ikke designet... endnu...

Læs også: Samsung har fået batteri gennembrud