Apple har skabt sin absolut dyreste mobil nogensinde

Rasmus Elm Rasmussen - 13-09-2018 09:57

Man skulle ikke tro det var muligt, men iPhone Xs Max er betydeligt dyrere end forgængeren, iPhone X. Den ledsages af den lidt mindre og lidt billigere iPhone Xs

iPhone XS og iPhone XS Max bygger videre på all screen-designet fra Phone X og har de skarpeste skærme med det højeste pixeltæthed, der er set i et Apple-enhed. Der er tale om OLED-skærme på 5,8” og 6,5”,1 med understøttelse af Dolby Vision og HDR10. Kontrast-forholdet er 1.000.000:1, og den dynamiske rækkevidde er 60 procent større end tidligere i HDR fotos.

Trods den store skærme fylder iPhone XS Max ikke mere end iPhone 8 Plus, som dog også må siges at være lidt af en klods. At Apple gentagne gange valgt at hive denne mobil op til sammenlignelig virkede lidt som et billigt trick, da den allerede ved lanceringen sidste år var håbløst forældet i sidste design.

Højttalerne er optimeret med bredere stereobillede og højere volumen. 

Mobilerne er designet med glas både for- og bag, og der er anvendt det mest holdbare glas nogensinde i en smartphone med forbedret beskyttelse mod ridser. Apple nævnte ikke hvilket type glad, der er tale om, men vi går ud fra at det er Gorilla Glass 6.


Læs mere...