Apple lancerer tyndeste iPad nogensinde

edbpriser.dk 24-03-46763 09:10

En produktnyhed kommer sjældent alene. Eller sådan virker det i hvert fald i disse dage, hvor vi har fået Nexus 6 og 9, en Nexus Player, Android Lollipop og nu blandt andet to nye iPads fra Apple.

Det ser ud som om, at Apple mest af alt ville sikre sig, at Apple Pay også var til stede i deres tablets forud for den store lancering, men iPad Air 2 har dog også fået nogle interessante opgraderinger, hvoraf det mest interessante vel er, at den ifølge Apple nu er den tyndeste tablet i verden.

Du skal nu kunne tage bedre billeder med din iPad Air

iPad Air 2 er bare 6,1 mm tynd, hvilket er 1,4 mm tyndere end dens forgænger. Apple har på trods af slankekuren formået at give iPad Air 2 et par signifikante opgraderinger.


iPad Air 2 er blevet en hel del tyndere end sin forgænger.

Kameraet på iPads har traditionelt ikke været af helt samme kvalitet, som dem man finder på iPhones, men det har Apple nu tænkt sig at lave om på. Kameraet har således fået en overhaling, så det nu er et 8 MP iSight kamera, der kan skyde 1080p video, mens frontkameraet også er blevet opgraderet.

Læs også: Mand vil bytte sit hus for en iPhone 6

Derudover er iPad Air 2 blevet udstyret med en ny antirefleks skærm, der skulle gøre det en del nemmere at se skærmen i sollys. Og så kommer den selvfølgelig med Touch ID og Apple Pay.

Når det kommer til indmaden, har den i form af A8X processoren fået en forbedret version af den processor, man finder i iPhone 6.


iPad Air 2 kan fås i farverne sølv, guld eller grå.

Man kan få iPad Air 2 med enten 16 GB, 64 GB eller 128 GB hukommelse, hvilket koster henholdsvis 3.799, 4.599 og 5.399 kroner, og de kan forudbestilles allerede i dag i farverne sølv, grå eller guldfarven kendt fra iPhones.

Touch ID største nyhed ved iPad mini 3

iPad mini 3 er nok ikke tænkt som en revolutionerende nyhed, da der ikke ligefrem er et væld af nye funktioner at rapportere.


Her ses iPad mini 3 ved siden af iPad Air 2.

Den er blevet udstyret med Touch ID og iOS 8.1 med Apple Pay.

Læs også: iPhone 6 Plus koster 1.260 kroner i komponenter

Herudover er det også muligt at få sig en iPad mini 3 i guldfarven kendt fra iPhones, så man fremover kan vælge mellem sølv, grå eller altså guld. Derudover finder vi mange af de samme specifikationer som i iPad mini 2.

iPad mini 3 kan også fås med 16 GB, 64 GB eller 128 GB hukommelse. De forskellige versioner kan erhverves for henholdsvis 2.999, 3.799 og 4.599 kroner, og de kan også forudbestilles fra i dag.