Apple på vej med en iPad Pro

edbpriser.dk 21-12-46713 02:46

Apple går som sædvanlig i den modsatte retning af de fleste andre teknologiproducenter. Tendensen de seneste år har været, at tablets blev mindre og mindre, hvilket Apples iPad Mini og iPad Air også illustrerer.

Læs også: Brug iPad Mini eller iPhone 6 Plus til virtual reality

Nu peger rygterne dog på, at Apple er på vej med en ny iPad-model, der bliver en hel del større end nuværende modeller. Den har eftersigende fået navnet iPad Pro efter Apples MacBook Pro-serie, hvilket virker naturligt efter lanceringen af iPad Air, der tog navn efter MacBook Air-serien.

Vi får iPad Pro i 2015

Det ser dog ud til, at vi må vente lidt på at få iPad Pro at se, da den først skulle ramme markedet midt i 2015.

Til den tid vil Apple til gengæld også have opgraderet deres chipsets, så den nye iPad vil kunne få en A8X processor, hvilket er en videreudvikling af de A8-processorer, vi finder i iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

iPad rygterne går dog ikke kun på Pro-modellen, da det også forlyder, at iPad Air 2 vil blive lanceret allerede i oktober.

Læs også: iPhone 6 slår Apples salgsrekord

iPad Air 2 vil få større højttalere, mindre kameralinse, blive tyndere og udvidet RAM-kapacitet til 2 GB. iPad Mini 3 skulle også være på vej med en forventet annoncering i starten af næste år.

Indtil da må vi lade os nøjes med Apples nuværende udbud af fremragende tablets.