Apple præsenterer årets iPhones den 12. september

edbpriser.dk 27-07-49618 01:36

Det er det franske website Mac4Ever, der fra deres kilder i den franske telebranche kan afsløre, at Apple holder årets afsløringsevent den 12. september.

I år er det 10 år siden, at den første iPhone kom på gaden, og derfor vil Apple præsentere en helt speciel iPhone 8 (eller hvad den nu kommer til at hedde) sammen med iPhone 7s og 7s Plus.

Læs også: Mulig ny farve på iPhone 8: Copper Gold

Selvom datoen ikke er bekræftet fra Apples side, lyder den meget plausibel, da deres iPhone events gerne afholdes i september og helst på en tirsdag.

Det er til gengæld lidt overraskende, at alle tre modeller vil blive sat til salg samtidig den 22. september, for der har været en del rygter om, at Apple ikke kunne nå at have iPhone 8 klar på grund af leveringsproblemer med OLED displayet fra Samsung.

Men det kan være, at iPhone 8 kun bliver tilgængelig i stærkt begrænset antal i starten, som KGI analytiker Ming-chi Kuo rapporterede for nylig.

Til gengæld tyder det på, at iPhone 8 bliver Apples dyreste smartphone til dato, da prisen ventes at lande på $999 eller omkring 8.500 danske kroner.

Læs også: Rapport: Ansigtsgenkendelsen i iPhone 8 virker på få milliontedele af et sekund

Uanset hvornår Apple holder sit event, forlyder det også, at de vil afsløre Apple Watch Series 3 og en ny Apple TV boks med 4K og HDR ved samme lejlighed.


Via: TechCrunch og Pocket-Lint