Apple præsenterer iPhone 5S den 10. september

edbpriser.dk 28-09-45583 02:50

AllThingsD har fra velinformerede kilder fået oplyst, at Apple har lagt sig fast på den 10. september til at præsentere den ventede S-udgave af deres iPhone 5.

Læs også: iPhone 5C og iPad 5 afsløret i to videoer

Forskellige rygter om iPhone 5S' specifikationer

Som altid, når Apple gør klar til at præsentere deres nye produkter, svirrer rygterne lystigt på nettet, om hvordan specifikationerne i den kommende model vil blive.

Og tiden her op til den 10. september er ingen undtagelse.

Hvis vi kigger tilbage på Apples tidligere S-udgaver af deres iPhone mobiltelefoner, plejer i hvert fald processor og kamera at blive opgraderet, og det ventes også at ske med iPhone 5S.

Herudover er der rygter om indbygget NFC-chip og fingeraftrykslæser, mens skærmen forbliver den samme på 4" med 1136 x 640 opløsning, og kameraet skulle komme op på 12 MP med en dobbelt LED flash.

Især fingeraftrykslæseren har været ventet, siden Apple købte firmaet Authentec sidste år, der er et firma med speciale i netop aflæsning af fingeraftryk, så det kunne være tid for Apple at introducere den teknologi i deres mobiltelefoner nu.

Og så kommer iPhone 5S efter al sandsynlighed med Apples nyligt præsenterede iOS 7.

Billig iPhone?

Et større tvivlsspørgsmål er, om Apple også præsenterer deres rygtede billige iPhone 5C.

Læs også: Apple lavpris plastik iPhone spottet

Der er pres på Apple for første gang i lang tid, efter at deres aktier er faldet med 35% i forhold til deres absolutte storhedstid, hvilket er blevet tilskrevet specielt konkurrencen fra Samsung og deres store udvalg af prisvenlige Android mobiler.

Der har dog ikke været nogle officielle udmeldinger fra Apple om en billigere iPhone, så der må vi vente til den 10. september eller de næste velinformerede rygter.