Apple tester dobbelt-linse kamera til iPhone 7 Plus

edbpriser.dk 24-09-48058 23:43

Det er det taiwanske nyhedssite, DigiTimes, der fra deres kilder hos Apples underleverandører kan fortælle om Apples iPhone planer.

Ifølge DigiTimes har både Largan Technology og flere japanske og kinesiske kamera-producenter sendt kameraer med to linser til Apple, som arbejder på at udstyre efterårets 5,5 tommer iPhone 7 Plus med dette udbyggede kamera.

Læs også: Samsung fokuserer på virtual reality med Galaxy S7

På nuværende tidspunkt anslås det, at Largan Technology leverer omkring 60 procent af kameraerne til Apples iPhone modeller, men ifølge flere markedsanalytikere vil Apple gerne have flere underleverandører på dette område.

iPhone 7 dual-kamera
iPhone 7 dual-kamera. Foto credits: Computerbild.de .

Billeder i spejlrefleks-kvalitet og 3D

Apple købte sidste år det israelske firma, LinX Imaging, som har specialiseret sig i at få højkvalitetsbilleder ud af kameraer med flere linser, og det er denne teknologi, som analytikere regner med, at Apple vil bruge i den større iPhone 7 Plus, som står til at komme til efteråret.

LinX brystede sig helt tilbage i 2014 af, at deres kameraer var så gode, at man godt kunne lade sit spejlreflekskamera blive derhjemme, og samtidig var i stand til at registrere dybdeforskellene i billedet med henblik på 3D billeder.

Læs også: Langdistance trådløs opladning på vej til iPhone og iPad

Hvis et mobilkamera i en iPhone kan leve op til disse løfter, ser det meget lovende ud for Apples kunder og meget sort ud for kameraproducenter som Canon, Nikon med flere.


Yderligere kilde: MacRumors