Apple udskyder den største iPhone 6

edbpriser.dk 22-07-46530 18:10

For at undgå den situation der opstod sidste år, da Apple lancerede iPhone 5s og 5c samtidigt, og de to modeller dermed kom til at konkurrere mod hinanden, har Apple nu besluttet at udskyde lanceringen af den store 5,5 tommer iPhone 6 phablet.

Det rapporterer det kinesiske nyhedsmedie Digitimes, der sædvanligvis har gode kilder blandt de producenter, som laver mobiltelefoner til blandt andre Apple.

Læs også: iPhone 6 bliver dyr, tynd og får lysende Apple logo på bagsiden

Hidtil har det ellers forlydt, at det var på grund af produktionsproblemer med in-cell touch skærmen, kabinettet og det safirglas, der skal dække displayet på iPhone 6 mobilerne, der var skyld i forsinkelsen af den store iPhone 6 phablet, men det er måske ikke hele grunden.

Digitimes' kilder siger nu, at det er en strategisk beslutning fra Apples ledelse, der gør, at vi må vente til et stykke inde i det nye år, før vi kan få fingre i den helt store iPhone 6.

Følg de seneste nyheder og rygter om iPhone 6 her - og bliv skrevet op til vores dedikerede iPhone 6 nyhedsbrev

Den mindre men stadig større iPhone 6 på 4,7 tommer ventes fortsat at blive sat til salg lige omkring præsentationen, der skulle løbe af stablen den 19. september.

Apple regner med at sælge rekordmange iPhone 6 mobiler

Apple regner til gengæld med at sælge rigtig mange eksemplarer af deres nye større iPhone 6 modeller, idet firmaet, ifølge Wall Street Journal, har placeret ordrer hos deres producenter i størrelsesordenen 70-80 millioner enheder.

Det er en ikke uvæsentlig forøgelse i forhold til sidste års ordrer af iPhone 5s og 5c, der "kun" lød på mellem 50 og 60 millioner mobiltelefoner.

Derudover har Wall Street Journal information om, at Apple har bedt deres producenter af iPhone 6 mobilerne om at bestille nok dele hjem til at bygge 120 millioner enheder for at kompensere for en usædvanlig høj fejlrate i produktionen, så det kunne tyde på, at det ikke udelukkende er en strategisk beslutning.

Læs også: Apples brugere er stadig de mest loyale

Hvorvidt begge modeller vil blive præsenteret ved det ventede event den 19. september er, ifølge kilder hos Apple, ikke besluttet endnu.


Via MacRumors