Apple: Vi har ikke glemt de stationære Mac computere

edbpriser.dk 20-12-2016 10:41

Da Apple præsenterede deres nye MacBook Pro modeller med Touch Bar tilbage i oktober, var der mange - både blandt brugere og i pressen, som efterspurgte en opdatering af firmaets stationære Mac computere også.

Læs også: Ny MacBook Pro med magisk Touch Bar

Men der var hverken nyt om iMac, Mac Pro eller Mac mini, hvilket satte spekulationer i gang, om Apple var ved at opgive kategorien helt.

Det er da efterhånden også et år siden, at iMac blev opdateret, mens vi med Mac mini skal tilbage til oktober 2014, og den tøndeformede Mac Pro kom for tre år siden og er ikke blevet opdateret siden, så det er måske ikke så underligt, at folk er begyndt at tvivle på Apples entusiasme omkring de stationære computere.

“Der er fantastiske stationære computere på vej”

Men sådan forholder det sig imidlertid slet ikke, for TechCrunch har opsnappet en besked fra Apples topchef Tim Cook til firmaets ansatte, hvori han forsikrer dem om, at der skam er store planer med stationære computere i producentens fremtid:

“Visse individer i medierne har stillet spørgsmålstegn ved, om vi fortsat er engageret i stationære computere” skriver Cook. “Hvis der er nogen tvivl om dette i vores afdelinger, så lad mig slå helt fast: Vi har fantastiske stationære computere på vej. Det er der ingen grund til at bekymre sig om.”

Apple iMac med Retina display

Læs også: Microsoft: Skuffede Apple-fans køber Surface computere

Tim Cook nævner ikke specifikt nogen af firmaets stationære produkter ved navn, så det vides ikke, hvor vi først vil se nyheder på den front.

Ambitionerne er dog fortsat høje, for Cook fortsætter i sin besked med at skrive, at grunden til, at Apple har de bedste produkter, er: “den ‘forandre verden’-attitude og det mod, som er dybt forankret i vores kultur, hvor ‘godt ikke er godt nok’. Dette er drivkraften bag alt, hvad vi gør.”

Apple fans kan med andre ord godt glæde sig i denne tid - de ved bare ikke på hvad, og så må Apple håbe, at deres hungrende brugere ikke bliver lokket af Microsofts roste Surface Studio i mellemtiden.

Læs også: Microsoft har præsenteret Surface Studio