Apple vil reparere din iPhone i butikken

edbpriser.dk 14-03-45832 20:16

Rigtig mange iPhone ejere har prøvet at få ødelagt glasset på deres mobiltelefon, og har måttet betale i dyre domme for at få det skiftet med deraf følgende ventetid, eller de har set sig nødsaget til at bide i det sure æble og købe sig en ny model.

Nu kommer Apple dog ejerne af deres skrøbelige mobiltelefoner til undsætning, fortæller 9to5Mac, da de er ved at udstyre deres Apple butikker med maskiner, der kan udføre reparationer, mens du venter.

Få udskiftet glas, knapper, batteri, kamera og højttalere på din iPhone

Ifølge 9to5Macs kilder vil Apple butikkerne blive i stand til ikke kun at udskifte glasset men også volumen knapper, batteriet, vibrationsmotoren, det bagudvendte kamera og højttaler systemet.

Læs også: iPad maxi til marts

De vil ikke kunne udskifte fingeraftrykslæseren på den nye iPhone 5s, men den almindelige Home knap på iPhone 5c skulle være med i reparationsmaskinens repertoire.

Det bliver dog stadig ikke gratis at få udskiftet glasset på sin iPhone, da det ikke er dækket af garantien, og ifølge 9to5Mac kommer regningen til at lyde på $149 eller omkring 1.000 kroner, når og hvis den nye service dukker op hos de danske Apple forhandlere.

Derimod bliver defekte dele som knapper og kamera, der er dækket af garantien, skiftet uden beregning, mens du venter.

Ingen ventetid og billigere for Apple

Udover at Apple eliminerer ventetiden, hvor ens iPhone er til reparation, bliver det også meget billigere for Apple med den nye løsning.

Apple har haft for vane at give deres kunder en helt ny iPhone, hvis den havde en defekt del og var dækket af garantien, hvilket har været en god service overfor deres kunder, men alt andet lige må have været en dyr løsning for selskabet.

Læs også: Smartphone til under 1.000 kroner

Med de nye maskiner burde Apple spare en pæn bunke penge, da de nemt og hurtigt kan udskifte defekte dele i stedet for hele mobiltelefonen, og de kan tjene penge på de kunder, som gerne vil have repareret deres ældre iPhone uden garanti.

Hvornår Apple kan tilbyde denne service hos deres danske forhandlere vides endnu ikke.

Find de bedste priser på alle tilgængelige iPhone modeller her