Apple vil tilbyde billigere iPhones

edbpriser.dk 29-03-48365 06:46

I de fleste lande i verden er iPhone den dyreste smartphone, du kan købe, og det kan være stærkt begrænsende for befolkningen i de fattige regioner i lande som Indien og Kina.

For tiden er Apples topchef, Tim Cook, i Indien, og i den forbindelse er han blevet interviewet på indisk TV, hvor NDTV's Vikram Chandra spørger Cook, om Apple vil producere en billigere iPhone til markederne i udviklingslandene.

Læs også: Apple forventer at din iPhone er færdig efter tre år

Uden at komme med noget der minder om et løfte, svarer Cook, at Apple kigger på forskellige tiltag, som kan sænke anskaffelsesprisen så meget som muligt.

"Men vi vil aldrig gå på kompromis med kvaliteten", bedyrer Cook flere gange i interviewet, som du kan nederst her på siden.

Genbrug eller billigere nye iPhones?

Om Cooks udtalelser så betyder, at Apple arbejder på at lave en billigere iPhone til visse markeder, eller om de vil lancere ældre modeller eller ligefrem genbrugte modeller fra deres opgraderingsprogram vides ikke.

Prisen på iPhone 6s rundt om i verden
Prisen på iPhone 6s rundt om i verden. Kilde: Statista .

Apple vil i hvert fald aldrig konkurrere blandt markedets billigste mobiler, siger Cook i interviewet, men han ser gerne, at den indiske forbruger kan købe en iPhone til en pris, der svarer til prisen for den amerikanske forbruger.

Læs også: Presset Tim Cook efter faldende iPhone-salg: Vi har store innovationer på vej

De fleste forbrugere - også i Danmark - så nok gerne, at prisen på Apples iPhone kom lidt væk fra prisen på en charterferie for 2.


Kilde: BGR