Apple Watch 2 får større batteri

edbpriser.dk 09-06-48630 19:43

En af de største udfordringer med Apples smarte Watch er, at batteritiden ikke er specielt lang og omtrent skal oplades hver aften/nat, hvis du vil være sikker på ikke at løbe tør i løbet af dagen.

I Computerworlds anmeldelse oplevede de således, at Apple Watch's trænings-app åd 10-15 procent af urets batteri i timen, så det er et område, der kunne trænge til forbedring.

Læs også: Glimrende fitness ur til den alsidige udøver - anmeldelse af Garmin vívoactive HR

Nu er der så dukket et billede på det kinesiske site Weibo, der angiveligt viser et batteri til 42 mm modellen af Apple Watch 2 på 334 mAh.

Apple Watch 2 batteri

Det nuværende 42 mm Apple Watch har et batteri på 246 mAh, så hvis billedet taler sandt, får Apple Watch 2 et batteri, der er 35,7 procent større.

Denne forbedring er også understøttet af den sædvanligvis velunderrettede KGI Securities analytiker Ming-Chi Kuo, som har modtaget samme oplysning fra sine kilder.

Læs også: Apples 2017 iPhone dropper Home-knappen og får buet skærm

Apple Watch 2 bliver måske lanceret samtidig med iPhone 7 her i september, ellers kommer det senere i år, og det vil - udover det større batteri - også være hurtigere, få GPS, indbygget barometer og bedre vandtæthed. Formen og tykkelsen skulle forblive uændret.


Kilde: MacRumors