Apple Watch forudbestilt 1 million gange i USA på releasedagen

edbpriser.dk 30-06-47250 03:40

Apple Watch blev sat til salg i USA og otte andre lande i fredags, og alene i Nordamerika blev der afgivet 957.000 forudbestillinger ifølge Slice Intelligence via MacRumors.

Læs også: Så kom Apple Watch: Her er hvad anmelderne synes

Slice fører statistik over online bestillinger, og i det ganske imponerende salgstal gemmer der sig en genneimageclouditlig bestilling på 1,3 ure per online kunde med en genneimageclouditspris på $503,83 per ur, hvilket svarer til cirka 3.500 kroner.

Black Sport Band og Milanese Loop Apple Watch
De mest efterspurgte Apple Watch modeller.

Det er især det sorte Black Sport Band og Milanese Loop Apple Watch, som kunderne efterspørger, mens det eksklusive Apple Watch Edition i 18 karat guld til omkring 80.000 kroner som ventet ikke har været det mest efterspurgte.

Fordelingen af Apple Watch forudbestillinger på modeller
Fordelingen af Apple Watch forudbestillinger på modeller. Kilde: Slice.

Samsung og eBay-hajerne glæder sig

Sjovt nok er Apples store konkurrent glad for Apples succesfulde indtog på smartwatch markedet ifølge en udtalelse fra en af Samsungs europæiske topchefer, Rory O'Neill.

Han har udtalt til CNBC, at Samsung er glade for, at Apple har fulgt dem ind på dette marked, fordi den øgede konkurrence vil betyde de bedste produkter på markedet til kunderne, og samtidig viser Apples lancering, at der er et stort marked for smarture.

Det er dog ikke kun Samsung, som glæder sig, da auktionssitet eBay også allerede er begyndt at bugne af konfirmerede Apple Watch forudbestillinger, der går til ågerpriser.

Et Apple Watch starter på omkring 3.000 kroner, men den massive efterspørgsel har allerede skubbet den forventede levering tilbage fra den oprindelige leveringsdato 24. april til juni og senere, så nu er eBay stedet for de Apple fans, som bare ikke kan vente så længe.

Det har i skrivende stund medført priser på op mod 12.000 kroner, så det er gyldne dage for spekulanterne.

Læs også: Nye Apple Watch videoer

Der er stadig ikke en officiel dato for lanceringen af Apple Watch i Danmark.