Apple Watch kommer ikke til Danmark i første omgang

edbpriser.dk 05-07-47157 03:10

Ved et presseevent i går aftes kom Apple med de sidste informationer om Apple Watch inden lancering, og Danmark er desværre ikke blandt de ni første lande, der får det meget omtalte ur. Man skal dog bare et smut over grænsen til Tyskland, hvis man ikke kan vente på den danske lancering.

Læs også: Smartwatch fra Oppo kan oplades på fem minutter

Apples presseevent i San Francisco bød derudover på oplysninger om de forskellige Apple Watch-modeller og priserne for samme.

Mindst 80.000 kroner for Apple Watch i guld

Samtlige modeller kommer i to varianter på 38 mm og 42 mm, der er tiltænkt henholdsvis kvinder og mænd på grund af forskellen i håndleddets størrelse. Den billigste model er Apple Watch Sport, som er udført i anodiseret aluminium og kommer med en række farverige gummiremme.


Herover kan samtlige 38 modeller af Apple Watch ses.

Apple Watch Sport til kvinder kommer til at have en startpris på omkring 2.800 kroner, mens man skal slippe mindst 3.200 kroner, hvis man slæber rundt på et lidt større håndled, og derfor gerne vil have et ur på 42 mm.


Apple Watch kan fås i enten en sport-, stål- eller guldversion.

Det er en smule mere end prisen på konkurrerende Android smartwatches såsom LG G Watch Urbane og Moto 360, der ligger på henholdsvis 2.600 kroner og 1.600 kroner.

Det kommer dog ikke som den store overraskelse, da Apples iPhones jo også altid har kostet mere end tilsvarende Android smartphones.

Vil man have en model med andet end gummiremme ved købet, skal man slippe mindst 4.400 kroner for Apple Watch i rustfrit stål.


Apple Watch Edition kommer i 18 karat guld til en startpris på 80.000 kroner.

Hvis man virkelig vil have et eksklusivt smartwatch, kan man købe Apple Watch Edition i 18 karat guld, hvor prisen starter ved hele 80.000 kroner.

Læs også: Samsung Galaxy S6 og Samsung Galaxy S6 Edge officielt præsenteret

Apple Watch kommer til ni forskellige lande, heriblandt Tyskland og Storbritannien, og kan her findes i butikkerne fra d. 24. april. Der er endnu ikke offentliggjort en dansk lanceringsdato.