Apple Watch Series 2 er blevet vandtæt og har fået GPS

edbpriser.dk 10-08-48660 17:46

Udover at præsentere iPhone 7 og 7 Plus på onsdagens event havde Apple også en ny version af deres Watch smartur med, som har fået navnet Apple Watch Series 2.

Nyhederne omkring Apple Watch Series 2 var få men velkomne med tilføjelsen af vandtæthed ned til 50 meter og indbygget GPS, som skal bruges til at måle fart og distance, når du løber, cykler og svømmer.

Apple Watch Series 2

Displayet på Apple Watch Series 2 er også blevet forbedret og har nu dobbelt lysstyrke i forhold til forgængeren, og Apple kalder det faktisk for det mest lysstærke display, de nogensinde har leveret.

Læs også: Samsung klar med nyt smart-ur

Og så er processoren blevet stærkere, grafikdelen er blevet bedre og Apple har en ny version af styresystemet klar.

Selve udseendet af Apple Watch Series 2 er identisk med forgængeren, men der kommer et par nye versioner; blandt andet et med hvid keramisk overflade, et i Nike+ Edition og et der er blevet til i samarbejde med modehuset Hermés.

Apple Watch Series 2

Derimod var der ingen nyheder omkring batteritiden på Apple Watch Series 2, som der ellers var rygter fremme om i sidste uge.

Den bliver stadig opgivet til 18 timer, hvilket mange brugere har klaget over er i underkanten, da det reelt betyder, at uret skal oplades hver eller hver anden dag alt efter brug.

Det originale Apple Watch opgraderes også

Apple beholder også det originale Apple Watch på markedet men i en opgraderet version med den nye processor fra Series 2.

Det vil gøre Apple Watch Series 1 op til 50 procent hurtigere, og da det jo ikke har GPS eller er vandtæt, vil det komme i handlen til $100 mindre end det Series 2.

Apple Watch Series 2 modeller

Priser og tilgængelighed

Begge modeller af Apple Watch kan forudbestilles nu, og skulle være tilgængelige fra omkring den 16. september.

Læs også: Apples 2017 iPhone dropper Home-knappen og får buet skærm

Priserne starter på 3.299 kroner for Apple Watch Series 2, og for det opgraderede Series 1 ur skal du mindst af med 2.399 kroner.