Apples iPod er blevet 15 år

edbpriser.dk 20-08-48783 06:30

Hele 15 år er der gået, siden Apple præsenterede den første iPod tilbage i 2001, og siden har der været en lang række modeller og generationer.

Classic, Mini/Nano, Shuffle og Touch har vi været igennem, og for flere af modellerne er vi nået helt op på 6. og 7. generation.

Apples iPod er da også blevet udnævnt til at være den 9. mest indflydelsesrige gadget gennem tiderne af Time Magazine.

Læs også: Test: Vellykket opdatering - anmeldelse af JBL Clip 2

Det er ikke fordi, det er slut med iPod salget - på HIFIpriser har vi lige nu mere end 50 slags til salg - men den dedikerede MP3 afspiller er langt hen ad vejen blevet erstattet af vores smartphones.

Apple selv gør da heller ikke noget særligt ud af den runde fødselsdag, da iPod produktlinjen ikke er så vigtig for selskabet mere, men i de store år fra 2005 til 2013 lå salget på mellem 20 og 55 millioner solgte iPods om året.

iPod modeller gennem tiderne

Mange af os har sikkert også en iPod liggende i en skuffe og kan stadig huske, da vi fik vores første og stiftede bekendtskab med det ikoniske navigationshjul.

Læs også: R2-D2 kaffe-stempelkande

Og hvis det er en af de allerførste modeller, du har liggende i skuffen, er det måske en idé at sætte den til salg på eBay, hvor de kan indbringe helt op til $10.000.


Kilde: Übergizmo