Apples iWatch kommer til september

edbpriser.dk 02-04-46240 10:46

Economic Daily News i Taiwan har talt med kilder hos flere af Apples underleverandører, som kan fortælle, at Apple har placeret store ordrer på fleksible printkort, indmad og safir touch-paneler til deres kommende iWatch, rapporterer MacRumors.

Ifølge kilderne har Apple bestilt komponenter fra de forskellige producenter i nogle kvantiteter, der tyder på, at Apple satser på at have produceret 65 millioner styk af deres iWatch inden udgangen af 2014.

Læs også: Apple tester trådløs opladning og buet skærm på deres iWatch

De første fleksible printkort til brug i iWatch er netop blevet sendt til Apple fra producenten Flexium Interconnect for at blive godkendt til brug i iWatch, så det tyder på, at produktionen er nært forestående.

Ialt har Economic Daily News oplysninger fra fire af Apples underleverandører, der alle peger på, at Apples iWatch skal være klar til præsentation i september.

Sjovt nok skal selve processoren til iWatch produceres af Samsung, som Apple ellers er i en bitter retssag om patenter med lige nu, men det forhindrer åbenbart ikke deres fortsatte samarbejde.

Apple iWatch koncept af Todd Hamilton
Apple iWatch koncept af Todd Hamilton.

iWatch får fokus på fitness og helbred

De præcise specifikationer på iWatch er ikke blevet afsløret endnu, men at der bliver fokus på helbred og fitness, tyder Apples kommende app Healthbook på, som du kan læse mere om her.

Udover generel aktivitet, vægt og kalorieforbrug vil iWatch også være i stand til at foretage mere avancerede målinger af dit blodsukker-niveau, puls og temperatur, samt graden af UV lys du er blevet udsat for i løbet af dagen.

Travlt efterår for Apple

Som bekendt arbejder Apple også på iPhone 6 eller Air, som ligeledes ventes at blive afsløret til efteråret, og iOS 8 er også på trapperne.

Læs også: Apples nye patent er en julegave til æble-fans

Det tætpakkede efterår kunne betyde, at Apple vælger at sprede deres produktlanceringer lidt ud, så de forskellig produkter ikke kommer til at stjæle opmærksomhed fra hinanden.

Derfor kunne iOS 8 måske allerede blive afsløret i starten af juni på Apples årlige udvikler-konference, WWDC, og så iWatch og den næste iPhone i september/oktober - sammen eller hver for sig alt efter hvor integrerede de vil være med hinanden.