Apples næste iPhone hedder iPhone 8

edbpriser.dk 07-03-48718 01:43

Der har været snak om, at Apple vil lave et større redesign af deres iPhone til næste år, hvor firmaets altoverskyggende vigtigste produkt fylder 10 år.

Og nu er en Apple ansat fra deres israelske afdeling kommet til at afsløre, at navnet bliver iPhone 8, og at iPhone 7s dermed bliver sprunget over, hvilket ellers er Apples normale procedure et år efter, at et nyt modelnummer er blevet lanceret.

Læs også: Apples 2017 iPhone dropper Home-knappen og får buet skærm

I en udtalelse til Business Insider kaldte den hemmelige kilde i Apples Herzliya udviklingsafdeling den næste generation for iPhone 8 og afslørede dermed, at det bliver navnet på næste års model.

Det passer også godt med, at Apple har tænkt sig at markere jubilæumsåret med et større redesign af mobiltelefonen ved at give modellen sit eget nummer, der ikke signalerer en mindre opgradering fra sidste års model.

Redesignet skulle efter sigende indbefatte en front med glas fra kant til kant med nærmest ingen ramme, og så kommer der naturligvis endnu engang bedre kameraer i iPhone 8.

Læs også: Hvor vandtæt er iPhone 7?

Men der kan ske meget på et år i Apples udviklingsafdelinger, hvoraf der alene er 800 ansatte i den israelske Herzliya afdeling.