Apples Tim Cook vil stoppe Donald Trump

edbpriser.dk 29-05-48154 21:13

Det er nyhedsmediet The Huffington Post, der har opsnappet nyheden fra et ellers hemmeligt årligt møde på Sea Island ud for staten Georgias kyst i sidste weekend, kaldet American Enterprise Institute's Annual World Forum.

Den politiske kommentator Bill Kristol har rapporteret, at dette års møde mellem folk som Apples CEO Tim Cook, Teslas Elon Musk og Larry Page fra Google og de magtfulde republikanere Karl Rove, Paul Ryan og Mitch McConnell med flere for en stor dels vedkommende handlede om at sætte en stopper for Donald Trumps præsident-kandidatur.

Donald Trump har tidligere været ude med riven efter Apple, som han vil have til at "bygge deres forbandede computere og ting her i landet [USA] i stedet for i andre lande".

Om det blot er denne og lignende udtalelser, der får topfolk i tech-industrien til at finde sammen for at stoppe Trump, vides ikke, men de er i hvert fald ikke begejstrede for tanken om Donald Trump som præsident, og det er mange republikanere heller ikke.

Læs også: Dårligt nyt til Mac ejere: Ransomware fundet i software

Spørgsmålet er så, om de overhovedet kan stoppe Donald Trump, som har meget medvind for tiden og fører i kapløbet om at blive republikanernes næste præsidentkandidat.


Via: 9to5Mac