Arlo Pro 3 [TEST]: Tryghed i 2K-videokvalitet

Knud Søndergaard - 24-01-2020 11:39

Arlo, der nu er et meget selvstændigt sub-brand i Netgear-koncernen, disruptede i 2015 det private overvåg-ningsmarked ved at lancere et helt kabelfrit kamera. Det seneste skud på denne stamme er Arlo Pro 3, som Alt om DATA her tester og sammenligner med forgængeren Pro 2 og flagskibs-modellen Ultra

Har man sagt kabelfri video-overvågning, må man også sige Arlo. Det californiske firma er ikke længere helt alene om dette koncept, men det har stadig det bredeste sortiment og cementerer kontinuerligt sin position gennem udvikling af nye modeller og features.

I forsommeren testede vi Ultra-modellen med ægte 4K-videoteknologi (AOD 10/2019), og nu kommer det billigere Pro 3-kamera med 2K-opløsning – dobbelt så meget som Pro 2 fra 2017 (AOD 2/2018) – og ellers næsten det samme udstyr som Ultra.

Forvirret? Hvis du overvejer et Arlo, kan vi hjælpe med en sammenligningstabel over de aktuelle tre modeller plus vores testfotos og vurderinger.

Arlos nye Pro-kamera har visuelt og featuremæssigt mere til fælles med topmodellen Ultra end med de tidligere Pro-generationer. Ultra-tilbehørsprogrammet passer således også til Pro 3.


Læs mere...