Arlo Q Plus [TEST]: Overvågning med 2-vejsstrøm

Knud Søndergaard - 21-02-52513 07:20

Denne Q-model i Arlos serie af overvågningskameraer skal strømforsynes enten fra en almindelig, ekstern strømforsyning eller via et LAN-kabel fra en avanceret PoE (Power over Ethernet) switch.

Switches af denne type er endnu ikke så udbredte i private hjem, men de anvendes meget i business-installationer, fordi kablede kameraer, Wi-Fi-adgangspunkter og andet kompatibelt grej kan bruges uden dedikerede strømkabler og arbejder på lavspænding, så de må tilsluttes af enhver.

Plus-versionen af Arlo Q har fået endnu en væsentlig forbedring i forhold til den oprindelige model, nemlig en microSD-kortlæser til hukommelseskort på op til 128 GB. Denne facilitet betyder, at man for en beskeden investering kan nøjes med Arlos standard-abonnement med gratis lagring i skyen af op til 7 dages optagelser.

Objektivet på kameraet er en vidvinkeltype med en synsvinkel på 130 grader. Lysfølsomheden i farver er rigelig til almindelig rumbelysning, og kameraet har også infrarøde lysdioder, så det kan optage i sort/hvid i buldermørke. Omkring centrum af billedet tegner objektivet fint, men ude ved kanterne bliver både de vandrette og lodrette linjer noget krumme.

Arlo Q Plus har naturligvis en mikrofon til at aktivere registrering og optage lyd samt en lille højttaler, så man f.eks. kan sidde på jobbet og fortælle hunden, at den ikke har noget at gøre i sofaen. His master’s voice …


Læs mere...